Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

OFICIAL: 9 cazuri noi de coronavirus confirmate în ultima zi, în Alba. Bilanțul pe județ: 90 de persoane infectate

Publicat

Numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns, joi, la 90 în județul Alba, cu 9 cazuri în plus față de cele raportate miercuri, potrivit situației actualizate transmise de DSP. Până joi, la ora 11:00, erau înregistrate și patru decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, în Alba.

Comparativ, miercuri, până la ora 13:00, erau raportate 81 de cazuri (10 noi). Până marți erau erau raportate 71 cazuri (21 noi) și erau 31 de pacienți internați.

Luni după-amiaza erau 50 de cazuri confirmate (cele 49 transmise până luni la ora 13.00 și cel al bărbatului cu domiciliul în Alba, preluat de pe aeroportul din Cluj-Napoca (întors din Londra) și internat la spital în Cluj). Din cele 50 de cazuri, 19 pacienți erau internați la spital (18 în Alba și 1 la Cluj), 28 sunt înregistrați la domiciliu și 4 declarați vindecați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax