Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parlamentarii de Alba pleacă la București. Au fost convocați în ședință extraordinară, marți, de la ora 10.00

Publicat

Parlamentarii de Alba se vor deplasa, marţi, la București, unde vor participa la o ședință extraordinară. Potrivit democrat-liberalilor, motivul convocării acestora la discuții l-ar reprezenta ultima „zvâcnire” a Guvernului Ponta, în încercarea de a pune stăpânire pe instituțiile statului. Ședința extraordinară a Parlamentului este programată marți, începând cu ora 10.00.

Parlamentul se va reuni marţi în sesiune extraordinară, începând cu ora 10.00, pentru discursul premierului Victor Ponta, precum şi pentru a discuta despre desemnarea conducerilor SRR şi SRTV, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Uniunea Social Liberală a cerut convocarea unei sesiuni extraordinare în perioada 3-6 iulie pe tema sistemului uninominal „pur”, declarat neconstituţional de CCR. Senatorul Ilie Sîrbu a depus luni la Biroul Permanent al Senatului cererea pentru organizarea unei sesiuni extraordinare în perioada amintită. Motivul este legea votului uninominal declarată neconstituţională de Curte, dar şi discutarea proiectelor de legi nefinalizate.

Deși nu a fost făcută încă publică ordinea de zi a ședinței, se pare că parlamentarii vor lua în discuție și schimbarea de la Senat a lui Vasile Blaga, a Robertei Anastase, dar și suspendarea președintelui Traian Băsescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax