Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PE SURSE: Victor Ponta s-a întâlnit, pe șest, cu primarul PD-L al Sebeșului

Publicat

Potrivit unor surse demne de încredere din PSD, miercuri seara, la Complexul „7 Cetăţi” din Pianu, mai multi lideri ai PSD Alba s-au întâlnit cu primarul PD-L de Sebeş, Mugurel Sârbu. Printre pesediştii care au participat la întâlnire s-au aflat Ioan Dîrzu şi vicepreşedintele Ioan Florea. Aceştia se pare că au pregătit o posibilă întâlnire între Sârbu şi Victor Ponta, în vederea trecerii informale a acestuia la PSD şi depunerea candidaturii pentru un nou mandat la Primăria Sebeş. Adică, formal, Mugurel Sârbu va rămâne în PD-L, până când legea îi va permite să facă pasul spre PSD, fără a fi nevoit să îşi dea demisia şi din funcţia de primar. Se pare că întâlnirea Dîrzu – Mugurel Sârbu – Ponta ar fi avut loc joi, imediat după şedinţa pe care preşedintele PSD a avut-o la Alba Iulia. De asemenea, după vizita lui Ponta la Alba Iulia, un alt nume este vehiculat pentru candidatura la Primăria Alba Iulia – cel al lui Dan Pahonţiu, reputat medic, şeful Secţiei de Chirurgie de la Spitalul Judeţean Alba. Posibila candidatură a lui Pahonțiu la Primăria Alba Iulia, pe lângă faptul că ar scoate PSD-ul din starea de adormire în care se află de aproape un an, ar putea pune în dificultate atât planurile PNL pentru Consiliul Local şi Primărie, cât şi pe cele ale PD-L.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nedumeritul

    vineri, 05.11.2010 at 22:52

    De ce se afla PSD-ul in stare de adormire de aproape un an? Manevrele esuate ale lui Dirzu cu Negrescu si Jidveianu si o absenta a partidului din spatiu public. Astia joaca smechereste, spera sa apuce ciolanul fara sa faca politica, fara sa faca nimic ca doar va castiga psd la nivel national si hai si noi pe functii platite din banul public. Isi imagineaza cineva ca un om ca Pahontiu va fi condus si coordonat politic de Marcela Daramus sau Jidveianu?

  2. Andrei

    luni, 08.11.2010 at 09:46

    Dirzu a ajuns la momentul adevarului…Partea proasta e ca el se trezeste intotdeauna prea tarziu! A ratat totul. In 2012 , M. Sirbu va prelua PSd Alba si va face curatenie. Mare curatenie trebuie, d-le Sirbu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax