Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Politică și patriotism: Senatorul Pereş vrea drapele arborate pe casele membrilor BPJ al PDL Alba

Publicat

Senatorul de Alba, Alexandru Pereş doreşte o ţară naţionalizată. Acesta consideră că, în primul rând, politicienii trebuie să arate că îşi iubesc cu adevărat ţara, iar primul pas în acest sens este arborarea drapelului naţional.

Senatorul vrea să dea un prim exemplu, prin arborarea drapelului României la poarta casei sale. Alexandru Pereş intenţionează astfel să inspire sentimentul de patriotism locuitorilor Alba Iuliei.

De asemenea, senatorul de Alba doreşte ca toţi cei 40 de membri ai Biroul Permanent Judeţean PDL Alba să-i urmeze iniţiativa.

Alexandru Pereş susţine această acţiune, după ce a observat că alte state din Europa sunt mult mai active atunci când vine vorba despre arborarea drapelului naţional.

Senatorul mai are în plan şi alte activităţi de acest gen, printre care punerea în valoare a statuilor şi a monumentelor din municipiul Alba Iulia.

Simona BUCUR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    sâmbătă, 02.07.2011 at 12:10

    DOMNULE PERES.NOI MURIM DE FOAME ,DE LIPSA DE MEDICAMENTE, SPITALE, SIGURANTA ZILEI , SCUNPIRI ZILNICE, SI DUMNEAVOASTRA VA GANDITI LA NISTE LUCRURI IEFTINE, POPULISTE.E RUSINOS IN LOC SA VA OCUPATI DE NIVELUL TOT MAI SCAZUT DE TRAI A MILIOANELOR DE PENSIONARI, SOMERI, CEI FAR LOC DE MUNCA VENITI CU ABERTI.ESTI PARTIOT, PORTI STAEGUL IN SUFLET CAND NU MORI DE FOAME, FRIG ,LIPSA DE MEDICAMENTE, SI CEI CARE UNMBLA CA LUNATICIU PE STRAZILE ROMANIEI, OMORAND OAMENIU NEVINOVATI.PACAT CA NUMAI ATA A-TI INVATAT IN PARLAMENTUL ROMANIEI DESPRE OMENIE, ENPATIE, SOLIDARITATE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax