Connect with us
Publicitate

SPORT

Președintele Unirii, Ioan Didă, despre criza ofensivă a ”alb-negrilor”: ”Stăm rău în atac. E timpul ca jucătorii noștri să marcheze”

Publicat

Unirea Alba Iulia nu a mai înscris de la jocul cu FC Baia Mare, iar albaiulienii nu și-au creat prea multe ocazii, în ultimele două runde. Nici Mureșan, Pecarov sau Oară nu au reușit să creeze prea mari probleme.

Președintele executiv al Unirii, Ioan Didă speră ca vârfurile albaiulienilor să spargă gheața, sâmbătă și să marcheze contra celor de la Mureșul Deva, pentru că în urma unei analize a oficialilor albaiulieni jocul cu Deva a devenit cel mai important din acest tur de campionat. ”Am vorbit și cu domnul Gherman și am ajuns la concluzia că jocul cu Deva este cel mai important din acest tur, pentru că, dacă nu batem, Mureșul întră în subsol și nu e bine”, a declarat Ioan Didă. Președintele a recunoscut criza în care se află atacanții. ”Stăm cel mai rău în atac. E timpul ca atacanții să marcheze și sper să o facă sâmbătă pentru că trebuie să rămânem sus”, a mai spus Didă.

Șefii Unirii așteaptă banii pentru Fabian Himcinschi, iar, în momentul în care aceştia vor fi în cont, jucătorii vor avea achitate primele pentru rezultate. După 11 etape, Unirea Alba Iulia se află pe locul 4 și a acumulat 17 puncte, în vreme ce adversarul de sâmbătă, Mureșul Deva se află pe poziția a 13-a, cu 13 puncte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax