Connect with us
Publicitate

SPORT

Prima ediție a Cupei României la Powerlifting

Publicat

Federația Română de Powerlifting, cu sediul la Alba Iulia organizează, la finele acestei săptămâni, prima ediție a Cupei României, la Bacău. ”Așteptăm o prezență de 25 de participanți, 10 la masculin și 15 la feminin, este prima cupă a României și ne dorim să oferim un spectacol pe cinste celor care iubesc acest sport”, a declarat președintele Federației Române de Powerlifting, Ioan Frățilă.

Orașul nostru va fi reprezentat la concurs de Clubul Sportiv „Zamolxis”, cu următorii sportivi: Carmen Pârva (categoria +90 kg), Ovidiu Pănzan (82,5 kg, în afara concursului), Ionuț Muntean (90 kg), Lucian Oțoiu (110 kg), Cristian Mand (+125 kg). Alături de aceștia va mai participa și Alexandru Varga, la categoria 75 de kilograme, sportiv legitimat la Clubul „Gligor” Arieșeni. ”Concurenții din Alba sunt bine pregătiți și, ca obiective, ne dorim să câștigăm două-trei cupe”, a precizat Ioan Frăţilă.

Concursul va avea loc sâmbătă și, până în aceste momente, în concurs sunt înscrise cluburi din Bacău şi Timișoara. Lista rămâne deschisă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax