Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba a început selecția candidaților pentru alegerile locale. Primii din liste trebuie să fie și primii în sondaje

Publicat

Preşedintele PSD Alba, Ioa Dîrzu, a declarat miercuri, în  conferinţă de presă, că în această perioadă se desfăşoară adunări generale ale social-democraţilor în toate localităţile din judeţ, pentru stabilirea internă a listelor de candidaţi pentru primării, consilii locale şi municipale, dar şi cel judeţean.

După cum susţine Dîrzu, lista va fi întocmită iniţial în ordine alfabetică, pentru „a da şanse tuturor colegilor de a se afirma sau reafirma anul viitor”, în timpul campaniei electorale pentru alegerile din 2012. „Vom repera colegii cei mai buni, cei mai reprezentativi, cu activitate profesională, în primul rând politică, evidentă, urmând ca în viitoarea campanie electorală ordinea să fie în funcţie de activitatea desfăşurată”, a precizat Dîrzu.

Liderul PSD Alba a amintit că activitatea de stabilire a listelor este în desfăşurare la nivelul întregii ţări şi că până la sfârşitul acestui an vor fi stabiliţit toţi candidaţii pentru toate posturile în cazul fiecărei comune, oraş ori municipiu din judeţ.

„Ce este foarte clar este că, la Consiliul Judeţean, domnul Teodor Atanasiu este candidatul nostru, la fel, pentru Primărie, Călin Potor este candidatul USL”, a subliniat Dîrzu. Social-democraţii, ca parte din USL local urmăresc obţinerea celor două funcţii şi câştigarea majorităţilor în cele două instituţii administrative. În acelaşi timp, Dîrzu a precizat că sunt unele cazuri de localităţi, în care „este posibil sa candidam separat, atât cu candidaţi pentru primărie, cât şi pentru consilieri, cu condiţia esenţială să nu câştige altcineva decât PSD sau PNL.”

Social-democraţii din Alba au reamintit că reprezentanţii USL, inclusiv cei ai PSD Alba vor fi văzuţi de către locuitori la majoritatea evenimentelor reprezentative pentru comunitate, fie că sunt manifestări tradiţionale ori sărbătorirea hramurilor de biserici, parte a unei campanii intense.

De asemenea, Dîrzu a menţionat continuarea organizării sondajelor la nivelul unor comune, pentru stabilirea celui mai bun candidat USL pentru primarie.

Ema CRACIA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ageamiul

    duminică, 13.11.2011 at 14:46

    Primii din sondaje la PSD, nu trebuie exclusi? Geoana, cu sau fara vizite in S.U.A., a adus ceva voturi la partid, bietul…

  2. sergiu

    luni, 14.11.2011 at 08:44

    La BLAJ avem o lista de candidati foarte buna. Sper sa luam 7%.Succes echipei care a luat puterea in PSD cu forta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax