Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Recidivist din Alba Iulia, arestat în lipsă, pentru tâlhărie. A agresat și jefuit un cetățean din Cluj-Napoca

Publicat

Un bărbat de 21 de ani din Alba Iulia este arestat în lipsă, după ce a tâlhărit și amenințat un cetățean din Cluj-Napoca. Suspectul este cunoscut cu antecedente penale, fiind recent eliberat din Penitenciarul Aiud.

Marţi, 26 iunie, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Iaşilor din Alba Iulia, un bărbat l-a ameninţat şi i-a sustras din buzunarul de la haină portmoneul cu actele şi suma de 200 de lei.

La scurt timp de la sesizarea faptei, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe principalul suspect de comiterea faptei, B.M., de 21 de ani, din Alba Iulia, care în prezent se sustrage cercetărilor. Din investigaţiile efectuate a rezultat că în noaptea de 25/26 iunie, în jurul orei 3.00, victima a consumat băuturi alcoolice într-un bar din apropierea gării din Alba Iulia, iar, după ce a părăsit localul, a fost urmărit de către B.M. (care consumase băuturi alcoolice în acelaşi local), care, prin ameninţare, i-a sustras din buzunarul interior al haine, un portmoneu în care se aflau actele şi suma de 200 lei.

B.M.F este cunoscut cu antecedente penale, fiind eliberat recent din Penitenciarul Aiud unde a executat o pedeapsă privativă de libertate, pentru viol.

Pe baza probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au propus parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă în lipsă a suspectului.

Unitatea de parchet a promovat propunerea instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Alba Iulia care a emis pe numele învinuitului mandat de arestare preventivă în lipsă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Poliţiştii desfăşoară în continuare activităţi în vederea prinderii lui B.M.F. în vederea punerii în executare a mandatului, acesta fiind dat în urmărire naţională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alex

    miercuri, 27.06.2012 at 20:03

    intamplator, stiu despre cine este vorba, a fost intr-adevar eliberat din penitenciar dar nu executa o pedeapsa pt ca nu s- a dat o hotarare prin care sa fie condamnat pt viol deoarece a incetat procesul, ci a fost arestat preventiv. in acest caz lui cine-i mai reda zilele acelea de libertate in care a fost inchis , poate pe nedrept??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax