Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO FOTO: RECORD MONDIAL OMOLOGAT OFICIAL LA ALBA IULIA! Puzzle cu peste 4800 de oameni, așezați în forma hărții României

Publicat

UPDATE: 4.807 oameni au doborât astăzi, la Alba Iulia, recordul mondial pentru Cea mai mare hartă a unei țări formată din oameni! Majoritatea copleșitoare a participanților au fost elevi din 70 de localități din România.

Alba iulia 100 drona

Un alt record, neoficial, a fost acela al numărului de voluntari. Cei 350 de voluntari de la #CelMaiMare100 reprezintă cel mai mare număr de voluntari implicați vreodată în organizarea unui eveniment la Alba Iulia!

Mai jos puteți vedea filmul complet al evenimentului realizat de ”Centru de Imagine” în colaborare cu Alba24 și cateva imagini filmate cu drona de colegii noștri:

Știrea inițială:

RECORD MONDIAL LA ALBA IULIA! Un puzzle uman imens, în forma hărții României, și având în mijloc numărul 100, a fost format sâmbătă, om cu om, în Cetatea Alba Carolina.

Mii de copii, tineri și adulți din 70 de localități au sosit sâmbătă în Alba Iulia, pentru a compune cel mai mare puzzle uman de forma unei țări. Mizza a fost aceea de a intra în Guinness World Record, sau, mai pe românește, Cartea Recordurilor. 

 

Totul a început încă de dimineață, când oamenii au început să se adune pe toate căile de intrare în Cetatea Alba Carolina. Om cu om, au fost așezați de către organizatori unul lângă altul, formând un imens puzzle de forma hărții României, și având în interior numărul 100, o formă de a marca Anul Centenar.

Realizarea efectivă a recordului s-a realizat printr-un start semnalizat de către moderatorul evenimentului și a durat exact 5 minute.

Citește și: VIDEO LIVE: Alba Iulia atacă Guinness Book în Anul Centenar! Cea mai mare hartă a unei țări, formată din oameni

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax