Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sâmbătă: Unirea Alba Iulia – Mureșul Deva. Frații Pistol scot „gloanțele” pe ”Cetate”

Publicat

Unirea Alba Iulia va întâlni, sâmbătă, pe Stadionul ”Cetate”, Mureșul Deva, prilej cu care familia Pistol ar putea avea parte de un duel cu adevărat special. Este vorba de un meci între frații Paul și Victor Pistol, cel de-al doilea fotbalist fiind la Mureșul Deva.

Victor Pistol de la Mureșul Deva este incert, ceea ce pune sub semnul întrebării titularizarea acestuia în jocul de sâmbătă. ”Fratele meu a avut o fractură de piramidă nazală și nu e sigur dacă va evolua, speră să-și revină”, a declarat fundașul Unirii, Marius Pistol, fratele fotbalistului devean.

Marius Pistol: ”Și în copilărie îl mai băteam, pentru că sunt mai mare”

Pentru Pistol, meciurile contra fratelui mereu au fost speciale, iar acum acesta speră să-l învingă. Ba mai mult, apărătorul Unirii a recunoscut că și în copilărie îl mai bătea pe Victor, deoarece era mai mic. ”Știți cum e între frați, te mai bați când ești mic, iar eu și atunci îl mai băteam, pentru că eram mai mare. Pe teren va fi altceva, vom fi adversari, va fi frumos pentru că e un sentiment aparte, dar trebuie să câștigăm pentru a urca pe locul trei. Noi trebuie să ne continuăm evoluțiile bune și să învingem în jocul de sâmbătă”, a mai spus Marius Pistol.

Chiar dacă Mureșul Deva s-a strâns cu puțin timp înainte de debutul campionatului, fotbaliștii din Deva au reușit să producă unele rezultate surpriză, iar acest lucru nu este întâmplător, în opinia lui Marius Pistol. ”Deva e o echipă bună, cu un antrenor foarte bun. Ei nu au nimic de pierdut în deplasare”, a mai spus Pistol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax