Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în zona Lumea Nouă din Alba Iulia: Două femei și un bărbat, toți turmentați, pe punctul de a se bate în stradă

Publicat

Vineri, 22 iunie 2012, în jurul orei 00.00, în urma unui apel la numărul unic de urgenţe 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit pe strada Muzicanţilor din municipiul Alba Iulia şi a aplanat un conflict spontan. Două femei și un bărbat, toți turmentați, au tulburat liniștea vecinilor printr-un scandal, în care erau pe punctul de a se bate, în stradă. Au fost amendați de jandarmi cu câte 200 de lei.

Din verificările efectuate la faţa locului, jandarmii au constatat că, pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi, trei cetăţeni se certau în mijlocul drumului, înjurându-se şi ameninţându-se reciproc cu acte de violenţă. Incidentul a atras atenţia şi celorlalţi vecini, iar unul dintre aceştia, speriat că violenţa va produce şi vătămări corporale, a apelat 112 şi a solicitat ajutorul jandarmilor.

Intervenţia jandarmilor a pus capăt conflictului şi a prevenit apariţia unor vătămări corporale. Cele trei persoane au fost identificate ca fiind V. Viorica, A. Sorin şi A. Paula, cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, cu domiciliul în municipiul reşedinţă de judeţ. Pentru provocarea unui scandal într-un loc public cei trei au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax