Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandalul distribuirii unor reviste anti vaccin în Alba ia amploare: Dosar penal pentru distribuire de informații false

Publicat

Polițiștii din Alba au deschis un dosar penal in rem, după ce alba24.ro a relatat că în satul Geoagiu de Sus au fost distribuite mai multe reviste care conțin știri anti-COVID, anti-vaccin, referințe la controlul minții prin vaccinare, modificator genetic, un plan al forțelor demonice sau până la modalități de căință pentru cei care s-au vaccinat.

Revistele ar fi fost împărțite și în localitatea Geomal. 

Dosarul penal a fost deschis pentru infracțiunea de comunicare de informații false. Momentan polițiștii din Alba fac cercetări pentru a-i identifica pe cei care au împărțit revistele prin localitate. 

Locuitorii din comuna spun că ar fi vorba despre două femei care împărțeau revistele prin comună, iar acestea ar fi coborât dintr-o mașină roșie cu numere de București condusă de un bărbat.

Primarul Traian Popa a declarat pentru alba24.ro că mașina ar fi ieșit din comună în direcția Mănăstirii Râmeț.

Broșura care a fost împărțită prin sat are titlul de deschidere ”Vaccinul este un experiment. Nu vă vaccinați ca să nu regretați” este la a patra ediție și a fost distribuită în mai multe localități din țară.

În Vrancea a fost deschis un dosar penal pe numele unui bărbat care în luna februarie a distribuit primul număr al broșurii, prin Focșani.

Broșura nu este semnată de o entitate. Pe pagina a șaptea, într-un chenar negru, este precizat că broșura este realizată de un grup de creștini ortodocși.

De asemenea, revista mai conține o informație importantă, cu trimitere la două site-uri: marturisiaortodoxă și ortodoxinfo. Cele două site-uri sunt menționate în broșură ca site-uri ”importante care mărturisesc adevărul despre toate aceste pericole”.

La o simplă căutare pe Google, dar și pe ortodoxinfo, broșura poate fi descărcată pentru a fi printată.

Alba24.ro a prezentat pe larg, marți 30 august, cum a ajuns broșura în localitatea din Alba, unde poate fi găsită pe internet și alte cazuri similare din țară.

Mai multe detalii: FOTO: Revistă cu știri anti vaccin-COVID, distribuită în două localități din Alba. Cazuri similare în țară și un dosar penal

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dragos

    miercuri, 01.09.2021 at 15:48

    Pai guvernantii ne transmit zilnic informatii false. Pe ei nu-i ancheteaza nimeni?
    Si ce lege interzice expriamarea propriilor opinii? Asta parca era un drept constitutional. Doar in comunism erai anchetat pentru delictul de opinie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax