Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacol pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia: Copilaşii de la Grădiniţa “Licurici” şi-au sărbătorit mamele

Publicat

În prag de primăvară, cu ocazia Zilei de 8 Martie, marea sărbătoare a femeii şi a mamei, copilaşii de la Grădiniţa “Licurici” din Alba Iulia au pregătit cu mare drag un adevărat spectacol, pe care l-au prezentat într-un cadru festiv, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor,  unde au fost invitaţi toţi cei dragi.

Micuţii artişti le-au emoţionat pe mamele lor cu cele mai frumoase poezii, menite să dezvăluie dragostea şi recunoştinţa pe care le-o poartă, le-au adus zâmbetul pe chip cu un repertoriu de cântece vesele, dar şi sensibile şi le-au încântat cu calităţile lor de mici actori şi mari dansatori.

Au integrat în serbare, cu ajutorul coregrafului cu care se pregătesc, şi câteva stiluri de dans: vals, bachata, dans modern şi chiar piesa lui Michel Telo, spre deliciul publicului.

Atmosfera a fost încărcată de emoţie şi bucurie, iar, la finalul serbării, mamele au fost invitate pe scenă pentru a dansa împreună cu cei mici şi a primi flori, îmbrăţişări şi felicitări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax