Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sportivii de la CS Unirea Alba Iulia „sărbătoresc” Paştele la competiţii internaţionale

Publicat

Sportivii CS Unirea Alba Iulia vor „sărbători” Paştile prin sport, departe de casă, la competiţii internaţionale de cel mai înalt nivel, la „Vienna City Marathon” din capitala Austriei şi la „Brown Cup” în Bulgaria.

Roxana Duţă (foto) va lua startul în proba de semimaraton, din cadrul „Vienna City Marathon”, care se va desfăşura chiar în ziua de Paşti, duminică 15 aprilie 2012. Sportiva este legitimată la CS Unirea/CS Universitatea Alba Iulia şi este pregătită de prof. Gabriel Avram.

La competiţia din capitala Austriei se vor alinia la start o serie întreagă de performeri din elita mondială, printre care şi deţinătorii recordurilor mondiale Haile Gebrselassie (Etiopia) şi Paula Radcliffe (Anglia).

Tot la acest final de săptămână se va desfăşura „Brown Cup”, o competiţie de Orientare care are loc în fiecare început de an în Bulgaria. La aceasta vor participa şi 7 sportivi ai secţiei de Orientare din cadrul CS Unirea Alba Iulia şi anume Irina Maiorescu, Andreea Dănilă, Bogya Tamas, Radu Milea, Robert Muscaliuc, Ştefan Copeţchi şi Vasile Aluaş.

Competiţia va avea două etape, prima zi fiind programată proba de Sprint iar a doua zi fiind proba de Medie Distanţă, etapă care punctează în clasamentul mondial feminin şi masculin al seniorilor.

„Îmi doresc ca toţi sportivii care intră în competiţii în această perioadă să se întoarcă acasă mulţumiţi de rezultatele obţinute. Atât lor cât şi sportivilor şi antrenorilor care nu au competiţii în această perioadă le doresc să aibă parte de Sărbători Fericite alături de cei dragi! Hristos a înviat!”, a transmis Gabriel Marius Anghel, director CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax