Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Studenții albaiulieni reclamă „clienţii externi” ai Cantinei Universităţii

Publicat

Foarte mulți studenți de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se plâng de faptul că, zilnic, trebuie să stea la coadă, din cauza unor persoane din afara instituţiei de învăţământ superior şi chiar că, nu de puține ori, nu au mai ajuns să-şi cumpere mâncare, din aceleași motive. La ora 11.30, când se deschide cantina, clienţii îşi aşteaptă rândul să fie serviţi, iar, printre aceştia se găsesc și constructori, taximetriști sau chiar pensionari. Nemulțumirea studenților este legată, în primul rând, de faptul că trebuie să stea la rând după aceştia, iar, în al doilea rând, că persoanelor din afara universității nu li se aplică taxa de 30% în plus faţă de costul mâncării pentru studenţi, ce, probabil, ar descuraja clienţii „externi”.  ”Nu e normal ca noi, studenții, să stăm la rând după taximetriști, polițiști sau constructori, mai ales că lor nu li se aplică acel comision. Nu e normal, sincer, noi la ora 14.00 nu mai găsim prea multă mâncare, în vreme ce, în pauze, nu apucăm să mâncăm, din cauza celor din afara universității. Statul subvenționează cantina pentru studenți, nu pentru taximetriști”, a declarat Daniel Groza, unul dintre studenții revoltați.

Motivele pentru care cantina studenților nu duce lipsă de clienţi sunt lesne de înțeles. Cu 10 lei, clienții cantinei studențești au asigurat un meniu complet şi gustos, pentru  masa de prânz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Dabu

    joi, 25.11.2010 at 00:41

    Da este foarte adevarat ce scrie in articol nu de multe ori in tipul ce asteptam la rand am ramas fara mancare sau trebuia sa ascult discutiile taximetristilor ce clienti au avut sau cum se pune faianta.

  2. andreea

    joi, 25.11.2010 at 12:25

    foarte buna initiativa 😉

  3. ioana

    joi, 10.03.2011 at 18:00

    acum am citit articolul dar daca este adevarat este si cit se poate de ilegal.ce fac ce-i de la garda sau inspectorat de nu vad?sau prea vad dar se impart banii?mai mult ca sigur…………deaia ne plingem tot timpul ca nu-s bani deajuss la buget?ar trebui-ca pe vremuri- sa manince acolo numai si numai studentii ca de aici si numele…………..in baza abonamentului si atunci s-ar pregati doar pentru citi abonati is………….restul,sorry, si in cazul asta nu ar mai fi mincare si petru cei din afara……….simplu ca buna ziua, dar se vrea??????plus ca este si concurenta neloiala cu celelalte unitati care nu beneficiaza de nicio subventie din partea statului si drept pentru care nici nu se pot incadra la acele preturi……….faceti revolta ca practic vi se fura din gramaje si din calitatea mincarii………bafta!

  4. jhon

    luni, 03.10.2011 at 21:36

    :))dar la bugetul universitatii v-ati gandit?**** golanilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax