Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

SURSE: Șeful Poliției Locale Alba Iulia a avut o ALCOOLEMIE URIAȘĂ, în noaptea în care a fost găsit inconștient în mașină

Publicat

Șeful Poliției Locale Alba Iulia, Daniel Ilcu, nu a mai revenit la serviciu din data de 18 decembrie, la o zi după ce a fost găsit inconștient, în mașina instituției, pe o stradă din oraș.

Potrivit surselor alba24.ro, alcoolemia din sânge a șefului Poliției Locale ar fi fost de peste 5 la mie, o alcoolemie uriașă de altfel. 

Alcoolemia a fost determinată după prelevarea probelor biologice, deoarece acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest în momentul în care a fost găsit.

Sursele mai susțin că Daniel Ilcu a intrat în coma alcoolică, în noaptea în care a ajuns la spital, iar medicii s-au luptat să îi salveze viața.

CITEȘTE ȘI: Șeful Poliției Locale din Alba Iulia, implicat într-un accident rutier. La spital și-ar fi pierdut cunoștința

Oficial, autoritățile, nu au oferit aproape deloc informații despre incidentul în care a fost implicat șeful poliției locale.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost deschis un dosar penal in rem (care privește fapta și nu o persoană anume), din cauza faptului că acesta nu ar fi putut fi audiat până în acest moment.

De asemenea, sursele alba24.ro, mai susțin că ancheta în sine este una dificilă, din cauza faptului că Daniel Ilcu nu ar  fi fost văzut în timp ce conducea automobilul în care a fost găsit, iar singurii martori sunt persoanele care l-au găsit pe acesta în mașină.

Repoterii alba24.ro, l-au contactat pe Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia. Acesta a declarat că șeful poliției locale, Gabriel Ilcu nu a mai mers la birou din data de 18 decembrie și că pe luna respectivă și-a adus un concediu medical.

De asemenea, Gabriel Pleșa a mai declarat că a început o anchetă disciplinară la nivelul Poliției Locale Alba Iulia pentru a stabili ce s-a întâmplat în noptea de 17 decembrie și ce măsuri va lua la nivel instituțional.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    sâmbătă, 09.01.2021 at 12:51

    Cine l-a pus pe ………asta pe functie ? Ala sa-l dea jos ! Acolo sunt o adunatura de trantori pe banii nostri. Rar vezi cate unul pe strada. In parcul din fata Casei de Cultura a Studentilor toata vara o adunatura de homllesi beau fara restrictii toata ziua iar seara mai faceau si scandal. Dar nimeni, nimic de la Pol. Locala. Poate erau prieteni de pahar cu sefu.

  2. cici1800

    sâmbătă, 09.01.2021 at 13:01

    vorba cantecului:
    „Nimeni nu-i aşa perfect
    Ca şefu’
    Şi simpatic, şi deştept…
    Ce om !””

  3. pilu

    sâmbătă, 09.01.2021 at 18:42

    Mai iar ati pierdut cheia de la publicarea comentariilor ? Fricosi mai sunteti, ma presa ”independenta ”. Cine va tot sperie ?

  4. pilu

    duminică, 10.01.2021 at 13:42

    Daca in loc de betivan scriam alcoolic era bine ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax