Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tablete de ultimă generație pentru consilierii locali din Alba Iulia. O parte din cele vechi nu mai mergeau sau erau distruse

Publicat

Consilierii locali din municipiul Alba Iulia vor avea tablete noi pentru ședințe. Primăria a cumpărat recent 22 de tablete marca Samsung, cu husă cu tastatură, în valoare totală de peste 11.000 de euro. 

Echipamentele mobile de comunicație pentru ședințele Consiliului Local Alba Iulia au fost achiziționate în 28 octombrie, pe platforma SEAP, prin cumpărare directă, ofertantul fiind InfoGrup SRL. Valoarea acestora este de 55.814 de lei (aproximativ 11.451,14 euro).

„Veți primi fiecare câte o tabletă, din partea Primăriei, fiecare consilier, așa cum au avut și consilierii locali din mandatul trecut. Unii le-au predat mai târziu, cinci din ele nu mai funcționau sau nu mai mergea acumulatorul, deci va trebui să luăm altele. Veți primi fiecare câte o tabletă pentru a le folosi doar pentru Consiliul Local. Rugămintea mea e să aveți grijă de ele și să le folosiți doar pentru așa ceva. Din nefericire am găsit și tablete zgâriate, tablete distruse și rugămintea mea este să le folosiți doar pentru ședințele Consiliului Local”, a declarat primarul Gabriel Pleșa, în prima ședință a noului Consiliu Local.

Echipamente achiziționate:

– Tabletă Samsung Galaxy Tab S5e (2019), Octa-Core, 10.5″, 4GB RAM, 64GB, LTE – 22 bucăți (preț de catalog – 2.016 lei/buc.)

– Husă cu tastatură Samsung pentru Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 inch T725 – 22 bucăți (preț de catalog – 521 lei/buc.)

Reamintim faptul că la începutul anului 2018, consilierii locali din Alba Iulia au primit tabletele Lenovo Tab Yoga book yb1-x90L, care au costat în total aproape 63.000 de lei (2.048 lei bucata). Tabletele electronice au înlocuit, cel puțin teoretic, celebrele dosare cu zeci sau chiar sute de pagini printate pe hârtie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    sâmbătă, 31.10.2020 at 11:15

    Mai de folos ar fi fost pt acei copii care nu pot merge la scoala si nu au asa ceva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax