Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tentativă de suicid la Spitalul Județean Alba. Un bărbat de 55 de ani s-a aruncat de la etajul I al imobilului

Publicat

Un bărbat de 55 de ani, pacient al Spitalului Județean de Urgență Alba s-a aruncat de la primul etaj al imobilului miercuri după-masa. Acesta era internat la secția de Chirurgie a spitalului, după ce se înjunghiase cu 3 zile înainte, într-o altă tentativă de sinucidere.

Potrivit unor martori din curtea spitalului, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se de la o fereastră a primului etaj. Aceasta nu ar fi fost singura tentativă a bărbatului de a-și lua viața, ci ar mai fi încercat în urmă cu trei zile, cu ajutorul unui cuțit.

Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, în stare conștientă şi a rămas internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului, având, totodată, şi probleme psihice.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 4.07.2012, orele 18.20, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apelul de urgență 112, de către un asistent medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 57 ani, din Gârda de Sus, județul Alba, s-a aruncat de la etajul I, pe un geam al spitalului.

Persoana a rămas conștientă și a fost dusă la Secția Urgenţe, unde i s-au acordat primele îngrijiri, fiind reinternată ulterior în aceeași secție.

Din cercetările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că C.C. era internat la Secția Chirurgie a Spitalului de Urgență Alba Iulia, încă din data de 2 iulie a.c., fiind transferat de la Spitalul Cîmpeni, în urma unei automutilări prin înjunghiere, acest gest fiind făcut pe fond depresiv.”

FOTO-VIDEO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax