Connect with us
Publicitate

POLITICA

Teodor Atanasiu: „Nu contează cine câştigă alegerile în PDL. Important este ca acest partid să plece de la guvernare”

Publicat

Alegerile generale din PDL nu vor aduce nicio schimbare de viziune sau un nou mod de lucru în partid, în opinia liderului PNL Alba, Teodor Atanasiu. Conform acestuia, în PDL nu este decât o luptă de interese economice pe resursele României.

„Din punctul nostru de vedere, nu contează cine câştigă alegerile în Partidul Democrat Liberal, deoarece cei doi candidaţi importanţi nu au viziuni diferite asupra modului în care să conducă partidul. Este o luptă de interese economice. Camarila cărui preşedinte să pună mâna pe resursele României.

Singura luptă pe care noi o vedem în Partidul Democrat este să ajungă oamenii unui om să pună mâna pe resursele României şi nicidecum să vedem un Partid Democrat cu o altă viziune şi un nou mod de lucru. Va rămâne acelaşi partid populist, acelaşi partid al impostorilor. Pentru noi, important este ca acest partid să plece de la guvernarea României, pentru că schimbarea preşedintelui nu ne aduce nicio noutate, va fi un alt om de-al lui Traian Băsescu, indiferent că este Boc sau Blaga”, a declarat preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu.

Politicianul nu crede că între PNL şi PDL ar putea exista o apropiere, indiferent cine va fi la conducerea PDL. „Aşa cum arată PDL astăzi, singurul partid care în ultimii 20 de ani şi-a pierdut identitatea politică din proprie voinţă, este puţin important cine îl conduce, apropierea nu poate avea loc cu un astfel de partid”, a mai spus Atanasiu.

Declaraţiile liderului local PNL vin în contextul sprijinului pe care l-a obţinut candidatul Vasile Blaga la conducerea PDL de la mai mulţi membri de partid, pe motiv că acesta ar fi singurul care şi-a manifestat disponibilitatea de a purta discuţii cu Opoziţia, în special cu liberalii. Reamintim că, sâmbătă şi duminică, sunt programate să se desfăşoare alegeri pentru funcţiile de conducerea în PDL, la Bucureşti. Pentru preşedinţia democrat-liberalilor au intrat în competiţie Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax