Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei copii au fost răniți într-un accident rutier produs pe raza localității Totoi. Circulația a fost blocată pe un sens de mers

Publicat

Trei copii au fost răniți, miercuri seara, într-un accident rutier ce a avut loc în localitatea Totoi. Minorii, care nu împliniseră încă 10 ani, erau pasageri într-un autoturism care a intrat într-o depășire neregulamentară.

Potrivit IPJ Alba, autoturismul în care se aflau minorii s-a angajat într-o depășire și a intrat în coliziune cu o altă mașină, care circula din față. Copiii au suferit leziuni și au fost transportați de urgență la spital. Din primele cercetări, starea lor nu este gravă.

Circulația  a fost blocată pe sensul de mers Alba Iulia – Totoi.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba, de joi, 28 iunie:

„La data de 27.06.2012, ora 20.56, pe DJ 107 L, la km 2 + 100 m, în afara localităţii Sîntimbru, M.G., de 28 de ani, din comuna Sîntimbru, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism condus de S.G., de 65 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului G.M. şi 3 minori, de 4, 7 şi 8 ani, pasageri în autoturismul condus de G.M. au suferit leziuni corporale uşoare (plăgi şi contuzii), fiind transportaţi la spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax