Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trupa ZadaR din Alba Iulia s-a lansat, oficial, pe internet. Află tot ce nu ai știut despre membrii și evoluția formației

Publicat

„Trupa ZadaR s-a născut undeva la începutul anului 2011 din colaborarea chitaristului Dan Tudor cu vocalul Vali Andronache. Una din primele piese ZadaR, Tu nu eşti, a fost difuzată la radio-urile din Germania, unde a ajuns într-un top până pe locul 1, unde au rămas timp de 2 săptămâni, lucru mare pentru o trupă străină, care nu cânta într-o limbă de largă circulație. În august 2011, colaborarea celor doi se transformă într-o trupă în adevăratul sens al cuvântului”. Așa începe povestea formației ZadaR din Alba Iulia, pe pagina de internet proaspăt lansată, www.trupazadar.ro.

Trupa ZadaR din Alba Iulia s-a lansat, oficial, pe internet. De aproximativ o săptămână, băieții au dat „undă verde” pentru pornirea unui site de prezentare a trupei, ca istoric, componență, activitate muzicală, dar și în galerii foto și video.

Site-ul este structurat în șase secțiuni (Home, Band, News, Foto, Video, Contact), dar oferă și trimiteri la alte site-uri pe care formația este prezentă cu fotografii, videoclipuri, articole, sau orice tip de informații.

Formația ZadaR este compusă din Dan Tudor (chitară/voce), Vali Andronache (voce/chitară), Ovidiu Pârjol (clape), Laur Făgădar (tobe), Johann Henz (bass). Managerul trupei, Ică Maniu, a organizat până în prezent o mulțime de concerte, la evenimente și festivaluri din toată țara.

Citiți mai multe despre evoluția trupei Zadar și vedeți galerii foto-video pe www.trupazadar.ro.

Aflat la început de drum, site-ul trupei Zadar nu este încă accesibil de pe motorul de căutare Google, ci, pentru a fi deschis, numele acestuia trebuie introdus direct în bara de titlu a browser-ului de internet folosit.

Membrii trupei țin să mulțumească Studio NIC, realizator al paginii de internet.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax