Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un șofer din Alba implicat într-un accident mortal în Mureș. Tragicul eveniment ridică semne de întrebare polițiștilor

Publicat

politie noaptea

Un șofer din Alba a fost implicat într-un accident mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza localității Brâncovenești din județul Mureș. Accidentul mortal s-a petrecut cu puțin timp după miezul nopții, în jurul orei 00.05. 

Din primele cercetări, un bărbat, se afla căzut pe partea carosabilă. Acesta a fost lovit de o primă mașină condusă de un bărbat din Mureș, apoi, bărbatul căzut a fost acroșat și de un șofer din Alba, scrie românia24.ro

Potrivit IPJ Mureș, din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Rușii Munți, în timp ce conducea un autoturism din direcția Toplița-Reghin, a accidentat un bărbat, care în calitate de pieton, se afla căzut pe partea carosabilă.

Ulterior, același pieton a fost acroșat de către un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 42 de ani, din județul Alba, pe aceeași direcție de mers.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului.

Cadavrul acestuia a fost transportat la SML Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Reghin au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea identității bărbatului, precum și a tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax