Connect with us
Publicitate

SPORT

Unirea s-a înțeles cu Bumbac. Urmează semnarea actelor

Publicat

Fotbalistul Constantin Bumbac a ajuns în aceste zile la o înțelegere cu oficialii Unirii și va semna contractul cu Unirea Alba Iulia. Conform directorului sportiv Mihai Dăscălescu, Unirea a primit acordul conducerii gorjene pentru împrumutul lui Olimpiu Bucur.

Unirea Alba Iulia începe parafarea contractelor, iar prioritar pare să fie transferul lui Bumbac la Alba Iulia. ”Ne-am înțeles cu Bumbac și vom semna contractul cu el în zilele următoare, când vom mai parafa și alte înțelegeri”, a declarat Mihai Dăscălescu, directorul sportiv la Unirii Alba Iulia. La antrenamentul de vineri este așteptat și mijlocașul Olimpiu Bucur. ”Vineri vine la Alba și Olimpiu Bucur, începem încet, încet să ne punem la punct ”, a mai spus Dăscălescu.

Marius Cristea nu s-a mai prezentat la antrenamentele Unirii. Dăscălescu: ”El era mulțumit de ce i s-a propus”

Mijlocașul echipei Europa Alba Iulia, Marius Cristea nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei pregătite de Gabriel Rotaru, în ciuda faptului că oficialii Unirii susțin că au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește partea financiară. ”Marius Cristea nu s-a mai prezentat, noi nu știm de ce nu a mai venit. Nu cred că poate fi vorba de probleme financiare, pentru că el era mulțumit de ce i s-a propus”, a mai adăugat Dăscălescu.

De partea cealaltă, antrenorul Europei, Mihai Manea știe altă versiune a ”telenovelei”. ”Din câte știu eu, nu s-au înțeles la partea financiară, astfel că jucătorul a revenit la noi. Eu mi-aș dori ca Marius să facă pasul spre o echipă de Liga a II-a, pentru că el merită să joace la un nivel superior”, a declarat Mihai Manea, antrenor Europa Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax