Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Uniriștii au pierdut două puncte mari, cu ACU Arad

Publicat

Unirea Alba Iulia nu a reușit să treacă, sâmbătă, pe propriul teren, de ACU Arad, formație cu care se află în luptă directă pentru evitarea eșalonului terț. Deși a dominat jocul, trupa lui Gabi Stan nu a reușit să se impună în fața propriilor suporteri și să ia o nouă gură de oxigen, vitală în ceea ce privește îndeplinirea obiectivului.  Derby-ul suferinței de pe stadionul ”Cetate” s-a încheiat „alb”, 0-0.

Cu toate că au început meciul în forță, fotbaliștii lui Gabi Stan, nu au reușit să îi dea gol portarului Paul, care, deși a fost depășit în primul act, a fost salvat de către coechipieri, care au respins mingea de pe linia porții. Unirea Alba Iulia a domniat steril jocul cu trupa lui Bogoșel, însă tot ceea ce a lipsit pe „Cetate” a fost golul, dar și luciditatea în fața porții. Arădenii au înregistrat la Alba Iulia doar o jumătate de ocazie, în rest, formația patronată de Geta Onu nu a contat pe „Cetate”.

La finele jocului, singurii mulțumiți de rezultat au fost arădenii, care au reușit să plece neînvinși de la Alba Iulia, cu toate că nu au contat deloc în plan ofensiv. ”Suntem mulțumiți de rezultat, pauza de două  săptămâni ne-a permis să ne studiem foarte bine adversarul, am avut timp să pregătim acest meci, ne-am îndeplinit obiectivul cel puțin în plan defensiv, am reușit să ne apărăm, dar din păcate nu am reușit să punctăm pe contraatac”, a declarat Cristi Țamboi, antrenor secund ACU Arad.

”Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm, am dominat și cred că nu greșesc, zeci de cornere, mi-a fost frică să nu ne prăbușim pe final, am rezistat, dar ei s-au apărat bine. Nu am ce să le reproșez băieților mei”, a declarat, la finele jocului, Gabi Stan, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Adrian Câmpeanu s-a certat cu spectatorii

Înlocuit în minutul 55, Adrian Câmpeanu nu  a avut parte de o ieșire de pe teren tocmai dorită, deoarece suporterii de la tribuna a II-a i-au reproșat prestația ștearsă din jocul cu ACU, iar fotbalistul Unirii a ripostat la adresa suporterilor.

Unirea: Pascal – Bălu, Potopea, G. Ivan – Giurgiu, Spătaru, Militaru (55, Mureșan), Pleniceanu, Boboc – N. Stanciu, A. Câmpeanu (80, Bodolan). Rezerve: Rotaru, Filip, Cl. Oară, Eduardo. Antrenor: Gabi Stan.

ACU: V. Paul – Bilia, Nicolau, Miculescu, Aldea – Gligor, Budean, Petrescu Bundea (73, Ad. Popa) – Enciu (57, Băd), A. Sava (85, Magdaș). Rezerve: Rusu, Tau, Magdaş, Tepan, Băd, Ad. Popa, Murineanu. Antrenor: Costel Bogoşel.

Unirea Alba Iulia a pierdut două puncte mari, pe propriul teren, în vreme ce ACU Arad reușește să țină  gruparea din Cetatea Marii Uniri pe loc de Liga a III-a.

În runda următoare, „alb-negrii” se vor deplasa la Mioveni, pentru partida cu CS Mioveni, formație antrenată de Ionuț Popa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax