Connect with us
Publicitate

SPORT

Uniriștii, afectaţi de probleme de lot. Antrenorul Stelian Gherman: ”Deva joacă bine în deplasare”

Publicat

Unirea Alba Iulia va întâlni, sâmbătă, în fața propriilor suporteri Mureșul Deva, o echipă care a avut un start bun de campionat. Fără prime achitate și rămasă fără președinte executiv, formația din Alba Iulia va avea misiunea dificilă de a învinge Deva, pe Stadionul „Cetate”.

Aflați în declin, rămași și fără președinte, jucătorii Unirii trebuie să bată Deva, pentru a nu intra în ”hora retrogradării”. Nici la nivelul lotului situația nu este roz, antrenorul Stelian Gherman confruntându-se cu mari probleme din acest punct de vedere, înaintea partidei cu Deva.”Până la ora actuală, avem probleme medicale și aici este singura problemă pentru mine, sunt doi jucători de bază, care au jucat mai mult. Încerc să găsesc o soluție și în prisma jucătorilor pe care-i avem sub 21 de ani. E important ca aceia care intră să dea tot și să câștigăm trei puncte. Întâlnim o echipă bună, care joacă bine în deplasare. Antrenorul lor e unul bun, știe să pună echipa în teren. Până astăzi nu m-am decis asupra unei formule de joc. Sper să rezolv problema medicală cu Oară și Petcuț”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Demisia președintelui executiv Ioan Didă a stârnit reacții și la nivelul lotului. ”Jucătorii așteaptă să câștige sâmbătă pentru că sunt mai importante cele trei puncte, sperăm să se rezolve și acea problemă a primelor. Cât despre demisia domnului Didă, cred că puțin suntem și noi afectați, noi am rămas surprinși, dar viața merge înainte, noi ca și sportivi trebuie să ne facem treaba pe plan sportiv ”, a concluzionat Gherman.

Echipa probabilă: Pascal – Pistol, Camara, Bumbac – Bâlu,  Militaru, M.Oprea, Ciofu, Bucurică – Pecarov, Mureșan.

Partida dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, de la ora 11.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax