Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FC Unirea, obligată să câştige meciul cu „Arieșul” Turda. Votează în sondaj dacă va reuşi să scape de retrogradare

Publicat

Partidă cu miză mare, pe Cetate. Unirea Alba Iulia vine după două victorii și, după cum e normal, aceștia o țintesc și pe a treia. Deși au bţinut două succese,  uniriștii nu au avut parte de o săptămână liniștită, iar problemele nu au încetat să apară în clubul „alb-negrilor”.

”Am avut o săptămână care ar fi părut mai relaxată, mai ușoară după jocul de sâmbătă, dar pentru noi nu a fost una ușoară, pentru că ne macină unele probleme și pregătirea jocului, stăm mereu cu sufletul la gură cu banii care trebuiesc dați jucătorilor, în fiecare săptămână trebuie să dăm câte o sumă importantă, cei care au de primit nu vor să amâne nici un pic. Am încercat săptămâna asta să ne pregătim și să ajungem în ziua jocului cu  jucătorii la capacitate maximă, astăzi m-au supărat, îi văd cam relaxați, trebuie să-i fac să înțeleagă că nimic nu e ușor și nu-ți dă nimeni nimic pe gratis”, a declarat Gabi Stan, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Chiar dacă au venit în această iarnă la Unirea Alba Iulia, Dragoș Boboc și „căpitanul” Adrian Câmpeanu sunt destul de atașați de echipă și niciunul dintre cei doi jucători nu doresc să ia în calcul nejucarea meciului de sâmbătă. ”Noi nu ne gândim că nu o să se joace, cred că o să se ajungă la o înțelegere și cred că o să se plătească ceea ce trebuie să se plătească, problemele financiare sunt problemele conducerii”, a mărturisit Adrian Câmpeanu.

Partida dintre Unirea Alba Iulia şi Arieșul Turda va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia. În tur, cele două formații au remizat, 0-0, la Turda.

Ce parere aveţi, va retrograda echipa de fotbal FC Unirea şi din Liga a II-a?

  • NU (68%)
  • DA (27%)
  • NU ŞTIU (5%)
  • Total voturi: 106

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax