Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Uniriștii speră să dea lovitura la Oradea. Meciul cu FC Bihor este programat sâmbătă, pe „Municipal”

Publicat

Unirea Alba Iulia va evolua sâmbătă la Oradea, în compania formație locale FC Bihor. Stelian Gherman este încrezător în echipa lui înaintea jocului de sâmbătă, primind și o veste bună: portarul Pascal are doar o etapă de suspendare și va evolua în jocul cu orădenii.

Stelian Gherman are aproape tot efectivul la dispoziție pentru jocul de sâmbătă, indisponibilitățile fiind aceleași ca la jocul cu Vâlcea. Tehnicianul albaiulienilor nu va putea conta pe serviciile lui Dejan Pecaron, Cornel Cornea și George Petcuț, în vreme ce Sergiu Costea este incert. ”În mare, lotul este același ca la partida cu Vâlcea. Eu cred că, dacă băieții vor fi la fel de motivați, vom putea aduce un punct sau de ce nu toate cele trei puncte. Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care a promovat, dar nu a primit licența. Este normal să mergem să aducem cât mai multe puncte din orice deplasare ”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

După ce a marcat contra formației CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Plenicianu speră ca echipa lui să învingă la Oradea. ”Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care trage la promovare, o echipă care a pierdut în prima etapă. Putem face surpriza la fel cum am făcut și cu Vâlcea, ne putem întoarce cu un punct de la Oradea sau, de ce nu, cu puncte”, a declarat Alexandru Plenicianu, mijlocaș FC Unirea Alba Iulia.

Partida de sâmbătă se desfăşoară pe Stadionul „Municipal” din Oradea, de la ora 11.00 și va fi transmisă pe DigiSport 2. Partida va fi arbitrată la centru de Eduard Constantinescu (Craiova), Stelian Slabu şi Dan Ilieş (ambii din Braşov).

Echipa probabilă: Pascal – Bâlu, Potopea, Bumbac, Giurgiu – Oară, Plenicianu, Ciofu, Costea – Stanciu, Mureșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax