Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vandalism sau ”defect de fabricație”: Toboșarul Cetății a rămas fără bețe

Publicat

Sâmbătă, Statuia Toboșarului din Şanţurile Cetăţii și-a pierdut unul dintre bețe. O primă variantă pentru cele întâmplate este vandalizarea și distrugerea acesteia.

O altă explicaţie în acest sens ar fi și ”defectul de fabricație”. Nu ar fi exclus totuși ca bățul toboșarului să fi căzut fără să fi fost nevoie de o distrugere. Un argument a celei de-a doua variante este dat de faptul că bățul toboșarului a fost găsit lângă statuie.

Cei care au sesizat problema au fost polițiștii locali. ”Am fost sesizați sâmbătă dimineața în legătură cu toboșarul din Şanțurile Cetății. Întradevăr, bețele respective erau rupte, însă noi n-am găsit nici urme de vandalizare și urme cum că a fost ceva intenționat. Nu ar fi exclus totuși ca un copil ținut în brațe de părinți să fi agățat acele bețe, pentru că daca era cineva care dorea să facă rău putea să le distrugă. Noi apelăm la cetățenii de bună credință și chiar îi rugăm să ne contacteze în cazul în care au ceva informații cu privire la această problemă”, a declarat Ioan Vodă, șeful Poliției Locale Alba.

De partea cealaltă, reprezentanții „Grup Corint” consideră că actul drept distrugere și vandalism. ”Din punctul meu de vedere, este vorba de distrugere, vandalism, noi nu mai răspundem de Şanțurile Cetății din momentul finalizării lucrărilor. Momentan, este treaba Primăriei și a Poliției Locale să păzească și să prindă pe cei care fac acte de vandalism. Noi ne plimbăm prin acele locuri ca simpli cetățeni”, a declarat Emanuel Drăgușin, purtător de cuvânt „Grup Corint”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. toma

    luni, 01.08.2011 at 16:23

    Cel mai convenabil pt. ,,Corint,, – vandalism. Dar daca e vorba de o lucrare de-a dreptul proasta, totusi, cu vicii de executie ? Iar cu povestea ,,noi nu mai raspundem de Santurile Cetatii din momentul finalizarii lucrarilor,,- v-am citat – cred ca exista un contract garantie al lucrarilor. Sau nu ? Primaria ce spune ?

  2. un om simplu

    luni, 01.08.2011 at 22:33

    primaria bate toba/bum bum bum

  3. george

    marți, 02.08.2011 at 22:17

    si in tunelul ce face lagatura dintre parcul de joaca din centru si terenurile de tenis din cetate, picura prin zid in zona iluminatorului da catre terenul de tenis. daca nu se repara se v-a degrada si ar fi pacat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax