Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Adio, dar râmân în funcție! Primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu, nu vrea să demisioneze din PDL. Vezi de ce

Publicat

Primarul municipiului Sebeş, Liviu Mugurel Sârbu, a vorbit în ultima emisiune „Testul de sinceritate” de la Alba24 care este motivul pentru care nu și-a dat demisia din PDL.

Întrebat de jurnalistul Dan Lungu de ce nu îşi dă demisia din PDL, dacă a anunţat că nu va mai candida din partea acestui partid, Mugurel Sârbu a explicat că demisia ar însemna să-şi piardă mandatul de primar şi totodată să preia conducerea municipalităţii viceprimarul Adrian Bogdan.

„Eu nu pot să fiu atât de măgar şi atât de inconştient ca să îmi permit să las conducerea acestui municipiu (n.r. – Sebeş) pe mâna unui chelner. Trebuie să vă fie foarte clar acest lucru (…) Nu sunt dur, spun realitatea. Nu pot să fac asta. Eu nu am nicio problemă să-mi dau demisia. Dar dacă îmi dau demisia, nu am nicio posibilitate să influenţez ca această chestiune până la alegeri să fie altfel”, a spus Mugurel Sârbu.

Întrebat ce vede rău la meseria de chelner, edilul din Sebeş a răspuns că apreciază orice meserie, dar „să se manifeste acolo unde trebuie”.

„Este foarte bine să fii chelner, apreciez orice meserie, însă este bine ca aceste meserii să se manifeste acolo unde trebuie. Nu văd nicio legătură cu administraţia”, a mai spus Sârbu.

Vezi mai multe dezvăluiri, dar şi acuze ale primarului din Sebeş, Liviu Mugurel Sârbu, în ultima emisiune „Testul de sinceritate”, realizată de jurnalistul Dan Lungu:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. alt chelner

    joi, 15.03.2012 at 19:06

    Da’ ce e orasul mamicii tale ? Ipocrit, arogant ce esti ! Pana nu demult te aratai scarbit de politica si satul de functia de primar. Spuneai ca nu mai vrei sa candidezi. Te-a apucat brusc grija de Sebes ?

  2. mado

    joi, 15.03.2012 at 19:15

    Nu te lega de chelneri bai aragaz cu patru ochi. te spun la Buba :))

  3. Ion

    joi, 15.03.2012 at 20:05

    D-le moderator , de ce ati acceptat sa minta , referitor la faptul ca nu el are societate comerciala ci sotia este asociat unic (d-voastra stiti f bine acest lucru !!!)
    El are firma , firma care are aprobate 2 (doua) milioane euro fonduri europene si este asociat unic iar sotia este administrator
    Asta are un tupeu ordinar de MINCINOS

  4. Dan Lungu

    vineri, 16.03.2012 at 07:44

    Stimate domnule Ion,
    În primul rând vă mulţumesc pentru interesul acordat emisiunii „Testul de sinceritate”.
    În al doilea rând eu îmi asum doar dreptul de a modera această emisiune, iar pe dumneavoastră (telespectatorii) vă las să trageţi concluziile şi să decideţi cât de sincer sunt invitaţii (acest lucru îl spun la finalul fiecărei emisiuni). Invitatul nu a ascuns faptul că familia sa are o afacere şi dacă urmăriţi cu atenţie spune că îşi sprijină soţia în această afacere.
    Sincer nu mi s-a părut un subiect important pentru tema emisiunii pentru a extinde discuţia despre acaestă afacere cu atât mai mult cu cât legea nu interzice primarului să fie acţionar într-o firmă… Dacă aveţi informaţii despre activităţi ilegale sau implicări care ar putea ajunge în sfera conflictului de interese vă rog să sesizaţi autorităţile compăetente şi să ne transmiteţi şi nouă aceste dovezi pentru a le face publice.
    Cu sinceritate,
    Dan LUNGU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax