Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Ce atribuții are viceprimarul Simone Albani în administrația orașului Alba Iulia? Vezi ce declară la început de mandat

Publicat

Viceprimarul orașului Alba Iulia și vicepreședintele PNL Alba, Simone Albani, a aflat ce responsabilități va avea în administrația locală. Acesta se va ocupa de Serviciul Social al Primăriei, dar și de cel de Cadastru și Evidența Populației. Recunoscând că are multe lucruri de învățat în domeniul administrației publice, Albani și-a exprimat dorința de a colabora cu toți colegii din CL, indiferent de culoarea politică, pentru dezvoltarea orașului.

Atribuțiile viceprimarului Simone Albani în administrația locală sunt Serviciul de Cadastru, Evidența Populației și Serviciul Social (în cadrul căruia se va ocupa de Căminul de Persoane Vârstnice și asistenții comunitari).

„În ceea ce privește colaborarea mea cu partea politică a Consiliului Local, (pentru că este un primar și un viceprimar care nu fac parte din formațiunea mea politică), nu sunt probleme. Sper să colaborez bine cu ei. Interesul principal pe care îl avem cu toții este să reușim să facem ceva pentru albaiulieni, sper să nu îmi pună bețe în roate în acest sens și să pot să îmi fac treaba cât mai bine. Am avut această discuție și cu domnul primar și m-am asigurat că nu va crede că dacă am ajuns în primărie, singurul meu interes este să rămân acolo, nicidecum. Interesul meu este să îmi fac treaba și să reușesc să îndeplinesc ce am promis până acum. Încerc să învăț cât mai multe, pentru că eu nu provin dintr-o administrație publică și am foarte multe de învățat, dar sunt o persoană care o să facă tot posibilul pentru a rezolva problemele cât mai repede”, a declarat Albani la începutul mandatului său de viceprimar al orașului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax