Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Liderii USL nu se odihnesc nici de Rusalii. Țărănistul Victor Ciorbea, prezent în Alba pentru a participa la campania electorală

Publicat

Cu alegerile locale bătând la ușă, candidații USL nu se mai odihnesc nici în sfântă zi de Rusalii și, profitând de prezența liderului PNȚCD, Victor Ciorbea la Alba Iulia, aceștia iau pulsul campaniei electorale în fața reprezentanților presei. Cu gândul la fotoliul de primar al municipiului Alba Iulia, Călin Potor atrage din nou atenția asupra practicilor mai puțin normale la care recurg contracandidații săi pentru a convinge electoratul.

Candidatul USL la Primăria Alba Iulia, Călin Potor susține că nu i se par potrivite telefoanele primite de mai mulți cetățeni de la reprezentanții PP-DD Alba, care, în stil Dan Diaconescu în direct, fac procesele și îi condamnă pe ceilalți candidați: „Nu îmi imaginam că un om de calitate, cum eu îl consideram pe domnul Șerdean, poate să să umble cu chestiuni care îl descalifică”.

Potor nu l-a lăsat afară din discuție nici pe primarul Mircea Hava, despre care a declarat că nu poate spune că, în 2 luni, se va afla în pușcărie, așa cum probabil alți politicieni ar face-o, în goana pentru voturi: „Are, într-adevăr, probleme, este în urmărire penală, dar instanțele își vor spune cuvântul și avem încredere că nu vor fi părtinitoare ci vor face ceea ce este firesc”.

Subiectul dosarelor penale ale  primarului Mircea Hava nu a fost ocolit nici de liderul PNŢCD, Victor Ciorbea, prezent în Alba Iulia, la conferința PNL, pentru a-și arăta susținerea față de USL, cu care a încheiat un protocol: „Nu putem ignora faptul că în ultima vreme domnul Hava este chemat din ce în ce mai des la DNA-ul condus de cei din cadrul acestei caracațițe portocalii. Dacă procurorii vor primi mână liberă și judecătorii vor avea independența necesară, ceea ce sunt convins că se va întâmpla după alegerile din toamnă, s-ar putea să aibă probleme reale, din câte am înțeles”.

Victor Ciorbea se află în județul Alba de joi și va rămâne aici până vinerea viitoare, pentru a participa la campania electorală a USL. Țărănistul a declarat că „a arat ” în aceste zile tot județul Alba, pentru a lua pulsul electoratului USL .

Singurul care nu s-a pretat să facă referiri tendențioase la adresa partidelor din opoziție a fost țărănistul Radu Vieru, prezent și el în conferința de presă a PNL. Radu Vieru s-a limitat la declarații generice, recunoscând că îi rămâne speranța ca, la viitoarele alegeri, PNȚCD-ul pe care îl reprezintă să poată participa ca un partid bine individualizat în fața electoratului.

Vizionați integral declarațiile liderilor PNȚCD și PNL și conferința de presă de luni:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax