Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Video-pamflete de campanie electorală: Candidații la alegerile din Alba, ironizați în filme postate pe internet

Publicat

Campania electorală este, printre altele, perioada perfectă pentru declinarea verbului a „râde” în toate combinațiile posibile: de la „a râde pe sub mustață”, la „a-și râde în barbă”, „a râde în pumni”, „a râde în hohote”, „cu lacrimi” și chiar „a-i râde inima” sau „a-i râde (cuiva) în nas”. Lista expresiilor râsului poate continua, cu „a râde ciob de oală spartă” sau „ruptul de cârpit”. Entuziasmul și bucuria celor care își promit super-puterile în aceste zile este atât de contagioasă încât, „afectează” (fără să estimeze exact la ce nivel) toată suflarea, dinăuntrul și dinafara sferei politice.

Pe internet au apărut de curând o mulțime de video-clipuri „anti-campanie”, distractive, amuzante, sarcastice, în care „redutabilii” lideri politici din Alba sunt înfățișați în posturi caraghioase, dar grandioase, în momente diferite din viețile lor de zi cu zi: la plajă, pe scenă, la emisiuni de televiziune sau pe stradă.

Pe muzică ritmată, veselă, sau dimpotrivă, clasică și gravă, în culori stridente sau sumbre, cu atitudini relaxate sau responsabile, candidații la funcțiile de conducere a orașului și județului nostru sunt protagoniști și în filmulețe adaptate din viețile celor mai temuți dictatori ai istoriei (Hitler) și în fragmente comice cu Mr. Bean. Aceștia nu sunt „nepotriviți” în nicio situație.

Partid, ne-partid, Putere, Opoziție, fan, anti-fan, la urma urmei, nici nu este important cine și-a luat timp să le realizeze. În toate aceste clip-uri, numitorul comun este umorul de mai bună sau slabă calitate pe care politicienii sau mai bine spus susținătorii lor l-au creat pentru a-și plasa contracandidații în zona penibilului din politică.

Vă invităm să vizionați câteva dintre aceste videoclipuri, și așteptăm reacții:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. EU

    joi, 24.05.2012 at 20:06

    Primul si ultimul video clip nu este reusit;mai incercati Penelistilop

    • omul

      joi, 24.05.2012 at 22:49

      corect!video-ul facut de PDL,al doilea de sus,e cel mai reusit!

  2. primarelul

    miercuri, 30.05.2012 at 07:36

    clipurile cu Mircea Hava nu sint facute de catre USL….autorul (autorii) nu este membru de partid.
    Cu exceptia imnului electoral, aceste clipuri au fost facute cu mult inainte de campania electorala si in cu totul alte imprejurari care nu aveau legatura cu alegerile.
    Iar acel pretins video cu Potor si Athanasiu este pe gustul celor cu prost gust

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax