Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO TALK SHOW: Mircea Hava și Călin Potor la „Testul de Campanie” de la Alba24. Vezi cum se simt înainte de marea confruntare din 10 iunie

Publicat

Cu o doar o săptămână în față până la alegerile locale, politicienii au intrat oficial în linie dreaptă, așa că mai au foarte puțin timp la dispoziție pentru a convinge electoratul că merită să câștige un nou mandat. Numărând zilele până în 10 iunie, reprezentanții Puterii și Opoziției din Alba își intensifică promisiunile de campanie, conștienți fiind că, acum, orice „cuvânt potrivit” le-ar mai putea aduce un vot.  Ultima ediție a „Testului de campanie” la Alba24 îi aduce din nou în fața electoratului pe candidații PDL, Mircea Hava și USL, Călin Potor, la Primăria Alba Iulia, împreună cu proiectele lor.

Mircea Hava susține că și campania din acest an este una normală, „ca de fiecare dată, cu accentele disperate ale unora care, după ce au cerut să mergem undeva la o cafea, au uitat de acest fairplay, iar acest fairplay s-a transformat curând într-o bălăcăreală murdară. În Alba Iulia s-a demonstrat de ani de zile că, indiferent de aceste murdării, dintre toți, eu am câștigat alegerile și le-am câștigat detașat, nu pentru că veneam cu promisiuni, ci le-am câștigat cu programe”. Cu alte cuvinte, Hava se arată convins că, și de această dată, electoratul va ști să aleagă între promisiuni fără fundament și proiecte deja realizate pentru oraș și cetățeni.

Primarul în funcție al Alba Iuliei a vorbit jurnalistului Dan Lungu despre planuri pe care urmează să le pună în aplicare, investiții în interesul comunității, dar și despre oamenii de valoare cu care intenționează să construiască Alba Iulia. Hava a detaliat și care sunt acele lucruri de care „cetățeanul Mircea” este mulțumit sau nemulțumit: „În primul rând, sunt mulțumit de Alba Iulia. Încă mai avem mult de făcut, să nu creadă cineva că am terminat, dar sunt mulțumit de ce am făcut până acum, pentru că un oraș, de care ne amintim cu toții cum arăta acum 16 ani, arată cum arată azi”.

Călin Potor este de părere că lupta pentru câștigarea Primăriei Alba Iulia nu este o luptă dificilă, iar până în final este o responsabilitate. „Fiecare cap de familie, pentru că eu văd orașul ca o mare familie, are obligația de a face ceea ce este mai bine pentru familia lui. Așa cum eu în fiecare zi mă zbat ca în familia lui Călin Potor lucrurile să meargă bine, acest lucru îl fac și pentru oraș. Pentru mine este ușor, eu doar mă ofer”, a declarat candidatul USL la Primăria municipiului Alba Iulia.

Potor primite servicii medicale de calitate pentru albaiulieni, locuințe pentru tineri, izolarea termică a tuturor locuințelor din Alba Iulia, sute de noi locuri de muncă și, mai mult, susține că toate aceste lucruri pot fi realizate dacă Alba Iulia va avea un primar care își dorește aceste lucruri.

Vizionați emisiunile „Testul de Campanie” cu Mircea Hava și Călin Potor;

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. student

    duminică, 03.06.2012 at 22:07

    Felicitari domnule Hava! Sper sa fiti reales pentru urmatorii 4 ani! Alba Iulia are nevoie de dumneavoastra si de echipa dumneavoastra! Succes!

  2. Nicolae

    luni, 04.06.2012 at 08:12

    Domnule CALIN POTOR ,mult succes si sa fiti ales primar al acestui oras care .. nu mai poate respira zic asta deoarece s-a distrus parcuriile ,multa vredeata .. nu mai exista .. si imi place foarte mult sloganu „ALBA IULIA,FAMILIA MEA” FRUMOS FOARTE FRUMOS SPUS …Va doresc multa sanatate ,dvs si familiei ,si sper sa vada albaiulienii .. mult noroc .Doamne Ajuta!!!

  3. Agripinul

    luni, 04.06.2012 at 21:04

    Medic, fara specializare … De fara rezidentiat, nici asta nu a dus-o pana la capat, si era vorba de propria meserie, nu va duce alte promisiuni desarte…

  4. semanticus

    marți, 05.06.2012 at 11:02

    Potor si familia lexicala: sa aiVa, sa aiVe etc 🙂

  5. mda

    marți, 05.06.2012 at 19:01

    Se vede ca Potor are lectia invatata, cu sprijinul familiei??? cat de ipocrit poate fi? pe cine crede ca sensibilizeaza asa? nu-i este rusine? tocmai el vorbeste despre familie si despre ceva pur si el da fragmente la ziar si jigneste pe toata lumea (vezi Hava). Oricum, ca om poate fi ok, dar nu in asa anturaj…

  6. OLGUTA

    miercuri, 06.06.2012 at 10:46

    Felicitari domnule Potor pentru tot ceea ce faceti chiar daca au incercat sa va demonstreze ca toti sefii de sectii din Spitalul de urgenta sunt alaturi de pedelisti. Asta este coloana vertebrala a medicilor pe care sunt sigura ca atunci cand a fost cazul si erati in functia de director i-ati ajutat.Au uitat ca li s-a taiat 25% din salar , au uitat ca lucreaza in conditiile de teroare portocalie, au uitat domnule doctor de colegii lor asistentii si de tot restul personalului medical. Si acest lucru l-au facut doar pentru ca au conditii deosebite de a -si continua o parte din ei afacerile. O parte s-au inscris ca sunt alaturi de pedelisti iar altii va suna la telefon sa -si ceara scuze pentru ca le este frica de razbunarea portocalie. Este incredibil dar foarte adevarat ca dau dovada de caracter si au simtul realitatii oamenii simpli care au realizat cit adevar este in sustinerea sefilor de sectii din spital fata de cei care i-au umilit atitia ani .Indiferent de ce sustinere au cei din pdl mergeti inainte Domnule Potor, pentru ca aveti sustinerea celor pe care ii coordoneaza acesti sefi de sectie , si care nu sunt putini.SUCCESSSSSSSSSSSSSS.

  7. atti

    miercuri, 06.06.2012 at 11:15

    IZOLAREA BLOCURILOR AR FI BUN, ASISTENTA MEDICALA NU SE POATE CA MEDICI UNMBLA NUMAI DUPA CIUBUC, LA URGENTA TE TRIMITE LA MEDIC DE FAMILIE CARE 2-3 ZILE LIPSESTE.TOTUL E LEGAT DE BANI, BANI ,BANI, INBOGATIRE ,LUX LA BUGETARI INDIFERENT CA E HAVA S-AU POTOR.PACAT CA DE PENSIONARI UMILITI, BATJOCORITI, DUPA 41 ANI MUNCA SE VORBESTE FOARTE PUTIN.NU CUNOSC CONSILIERI LUI POTOR.BULEVARDUL E DESCHIS PENTRU EI DE A VORBI CU LUMEA.BOGATI NU SUNT PE BULEVARD EI SUNT IN STATIUNI SCUNPE.LEGATURA INTRE CETETEAN SI PRIMAR E ZERO.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax