Connect with us
Publicitate

CUGIR

UPDATE VIDEO: Un alt caz de violență între tineri la Cugir. Copil lovit cu picioarele în spate și palmele în cap, de un tânăr

Publicat

Un alt caz de violență între tineri, la Cugir, iese la suprafață după cel de acum două zile în care un copil a fost bătut de un grup de tineri. 

Într-un videoclip care circulă pe internet, transmis de mai mulți cititori către Alba24, un băiat este lovit cu palmele peste cap și cu picioarele în spate de un alt tânăr. Deși copilul lipisit de apărare plânge de durere, bătăușul continuă să îl lovească. 

Citește și Adolescentul care a agresat un copil de 13 ani la Cugir a fost REȚINUT de polițiști

UPDATE, ora 9:40 – Potrivit unor surse Alba24, agresiunea ar fi avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână. De asemenea copilul lovit ar avea în jur de 13 ani, iar cel care îl lovește 17 ani.

UPDATE, ora 09:00 – Potrivit IPJ Alba, până în momentul de față la Poliția Cugir nu a fost înregistrată vreo plângere în acest sens. Ca urmare a imaginilor apărute, politiștii din Cugir s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și urmează să efectueze verificări în vederea identificării persoanelor din videoclip.

CITEȘTE ȘI: Poliția s-a autosesizat în cazul agresiunii unui alt copil din Cugir. Adolescentul bătăuș a fost identificat

Pentru sprijinirea acțiunii de identificare, Alba24 a transmis poliției filmarea (neblurată).

Din imaginile surprinse se poate observa ca agresiunea a avut loc pe digul râului Cugir, în spatele spălătoriei din Piața de Sus. La un moment dat, tânărul care îl bate pe copil îl și împinge pe aceasta foarte aproape de marginea râului. 

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, momentan nu a fost depusă nicio plângere referitoare la incident.

Reamintim că luni, în Cugir un alt copil a fost bătut de un grup de tineri, printre care și o fată. Cazul a intrat în atenția poliției, care a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar în cursul zilei de miercuri au fost audiați trei dintre agresori și minorul vătămat. 

CITEȘTE ȘI: UPDATE – VIDEO: Violență extremă la Cugir. Băiețel bătut cu sălbăticie de alți copii. Poliția a deschis un dosar penal

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax