Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(VIDEO) Inconştienţă la volan: Şoferi care traversează linia de cale ferată de la intrarea în Alba Iulia, ignorând semnalele și bariera

Publicat

Traficul infernal cauzat de lucrările la pasajul din Partoş îi determină pe şoferi să recurgă la gesturi imprudente şi chiar să îşi rişte viaţa pentru a ajunge cu câteva minute mai devreme la destinaţie. Astfel de exemple de inconştienţă din partea şoferilor auto pot fi observate aproape zilnic la trecerea de cale ferată care face legătura cu şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Cu doar câteva minute înainte de venirea trenului, coloanele de maşini ignoră bariera şi se angajează în traversarea liniei de cale ferată, fără a mai ţine cont de riscurile la care se expun, atât şoferii, cât şi pasagerii.Vezi video:

[media id=421 width=320 height=240]

Această situaţie ne-a fost adusă la cunoştinţă de unul dintre cititorii noştri, care a filmat în luni seara mai multe maşini care traversau nestingherite calea ferată, în ciuda faptului că bariera în funcţiune anunţa sosirea imediată a trenului.

Şoferii nu au mai ţinut cont nici de faptul că era seară, ora 23.30, când vizibilitatea este redusă, iar riscurile de accidente sunt cu atât mai sporite. Întrebările care derivă de aici ar fi:

Merită într-adevăr să îţi pui în pericol viaţa doar pentru a câştiga câteva minute în trafic şi care sunt măsurile ce trebuie să fie luate de autorităţile locale pentru a creşterea gradului de siguranţă a participanţilor la trafic, atunci când poliţiştii rutieri nu se află în zonă pentru a dirija circulaţia?

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cititor

    marți, 16.08.2011 at 12:00

    pai uitati-va cine trece cu precadere peste calea ferata. Vreo 4,5 TAXIMETRISTI un taran si vreo doi smecheri de 20 si ceva de ani, ca se aude dupa motor cum le ambaleaza. Concluzia este ca ar fi trebuit sa ii ia trenul in plin poate scapam de alte accidente din cauza unor retardati

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax