Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi şoferi din Apuseni, cu dosare penale. Sunt cercetaţi pentru alcool la volan şi conducerea unui autoturism neînmatriculat

Publicat

etilotest_Doi şoferi din Apuseni sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost surprinşi în trafic, unul sub influenţa alcoolului şi celalalt la volanul unui autoturism neînmatriculat.

Potrivit IPJ Alba, vineri, la ora 17.38, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Scărişoara, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe DN 74, pe raza comunei Şard.

Faţă de D.F.P., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Duminică, în jurul orei 21.36, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au oprit pentru control, pe DN 1 R., pe raza comunei Horea, un autoturism condus de P.G.M., de 33 de ani, din comuna Albac.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cîmpeni, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax