Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Parada “Green Fashion Show” la Alba Iulia. Liceenii prezintă creaţiile de modă din materiale reciclabile, în cadrul campaniei ECOol

Publicat

green fashion show 2015 alba iulia Peste 100 de elevi de la 12 licee din Alba s-au implicat în acest an în Campania ECOol, demonstrând preocuparea pentru mediul înconjurător. Creaţiile de modă din materiale reciclabile realizate de tineri vor fi prezentate marţi, 28 aprilie, de la ora 17.00, la parada “Green Fashion Show”.

Evenimentul are loc la Alba Mall şi este rezultatul unui proiect ce vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător, implicarea lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității.

A VI-a ediţie a Campaniei ECOol din acest an îmbracă forma unui concurs care se desfășoară între grupuri formate din elevi de liceu care trebuie să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Fiecare grup înscris trebuie să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.

Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol de muzică susținut de trupa MAXIM.

Cei mai valoroși concurenți vor fi recompensați cu premii:

– premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cea mai bună colecție de costume și premiul pentru cel mai convingător mesaj eco – vor fi acordate la nivel de echipă și vor consta în participarea într-o excursie tematică

– premii individuale pentru designerii celor mai apreciate costume – vor consta în participarea la spectacole de muzică și la formări în domeniul creației vestimentare

– premii individuale pentru cele mai bune prezențe scenice-  vor consta în ședințe foto realizate de profesioniști ai fotografiei.

– premii individuale pentru popularitate, alese în urma unui vot online pe pagina de Facebook a Campaniei ECOol – vor consta în invitații la Festivalul Blaj Alive.

Evenimentul este organizat de Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Județean Alba.

Potrivit organizatorilor, la ediţia campaniei din acest an au participat aproximativ 160 participanți reprezentând 18 grupuri din licee din Alba.

Lista liceelor înscrise în campania ECOol 2015:

Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia

Liceul de Arte ”Regina Maria” Alba Iulia

Liceul Tehnologic Sebeş

Colegiul Național ”I.M. Clain” Blaj

Liceul Teoretic ,,Petru Maior” Ocna Mureş

Colegiul Național ”David Prodan” Cugir

Liceul Tehnologic ”Țara Moților” Albac

Colegiul Național ”Corneliu Medrea” Zlatna

Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” Abrud

Colegiul ”I.D. Lăzărescu” Cugir

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia

Colegiul Tehnic Aiud

Liceul ”Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieş

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax