Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câțiva bolizi de lux printre miile de mașini înmatriculate în județul Alba de la începutul anului 2015. Ce marcă deține recordul

Publicat

masini de lux Nici mai mult nici mai puțin de 2.582 de mașini au fost înmatriculate în județul Alba, în prima parte a anului 2015. Cele mai multe dintre acestea au fost Dacia Logan, Volkswagen, Opel și Ford. Numărul mare de achiziții arată că șoferii din Alba preferă să își schimbe mașina în loc să cumpere piese auto pentru a le repara pe cele vechi. Nu au lipsit de pe liste mașinile de top pentru care proprietarii au scos din buzunare zeci, poate chiar sute de mii de euro. Ultimul răcnet de Audi sau Mercedes pot fi admirate pe străzile județului.

Nu ne mai miră faptul că proprietarii de mașini au stat ore întregi la cozi pentru a-și înscrie mașinile proaspăt cumpărate. Începând din ianuarie și până în iunie, în fiecare lună, au fost înscrise sute de mașini. Dacia, Volkswagen, Ford și Opel, majoritatea second-hand, au fost mărcile cele mai cumpărate anul acesta. Cele mai multe mașini achiziționate noi au fost Daciile Logan. Nu au lipsit însă bolizii „abia scoși din cutie”. Audi A7, Mercedes ML, Mercedes AMG sunt doar o parte din mașinile de lux, cumpărate în anul 2015.

Cele mai multe mașini au fost înmatriculate în luna iunie, un total de 566. În listă se regăsește un Audi A7 , fabricat în anul 2015, pentru care prețul depășește 90.000 de euro. În aceeași lună au fost înmatriculate 26 de mașini Dacia Logan, Duster sau Sandero, toate fabricate în anul 2015.

În luna mai au fost înmatriculate 419 de mașini, printre care și un Audi Q3 din 2015 și, tot din același an, găsim un Mitsubishi ASX. Cele mai multe mașini au fost marca Volkswagen, Ford și Opel.

În aprilie s-au înmatriculat un total de 417 mașini din care patru de lux. Un Mercedes ML, pentru care prețul depășește 60.000 de euro, un Mercedes GLK fabricat tot în anul 2015 și un Mercedes S 63 AMG, din același an,  care depășeste suma de 100.000 de euro. În aceeași lună au mai fost înscrise două mașini marca Mercedes GLA fabricate în anul 2014.

447 de mașini au fost înregistrate și în luna martie. Și în această lună cele mai multe au fost marca Volkswagen, din care un Jetta din 2015.  A mai fost înmatriculat un Mercedes V-Class din anul 2015 și un BMW X6 fabricat în anul 2011.

Un alt Mercedes ML aproape nou, din anul 2014,  a fost înmatriculat în județul Alba și în luna februarie. În total au fost înregistrate 414 mașini, din care și un Mazda CX 5 nou-nouț.

Cea mai slabă lună din punct de vedere al numărului de mașini înmatriculate a fost ianuarie, cu un total de 319 autoturisme. Și în această lună se află pe listă un bolid de lux fabricat în anul 2015. Este vorba despre un Range Rover Evoque pentru care prețul sare de 50.000 de euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax