Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consulul Austriei la Sibiu, în vizită la Alba. Discuţii cu administraţia judeţeană şi investitorii „Kronospan” şi „Holzindustrie”

Publicat

Consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, a făcut o vizită oficială, joi, la Alba Iulia. Acesta a participat la întâlniri cu prefectul de Alba, Ştefan Bardan şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel.

După terminarea discuţiilor cu reprezentanţii administraţiei judeţene, Andreas Huber a acordat câteva minute jurnaliştilor interesaţi de motivul vizitei sale. Consulul Austriei a declarat că „am venit la Alba pentru a cere sprijinul autorităţilor de aici în vederea unor eventuale investiţii în judeţ. Atât preşedintele Ion Dumitrel, cât şi prefectul Ştefan Bardan m-au asigurat că avem acest sprijin. Vizita mea la Alba se încheie astăzi, dar în continuare voi merge la Sebeş, pentru a discuta şi cu investitorii de acolo, respectiv firmele Kronospan şi Holzindustrie„.

Oficialul austriac intenţionează să consolideze în acest context relaţiile de colaborare cu administrația județeană din Alba, dar şi să cunoască oportunitățile de afaceri din zonă. După încheierea întâlnirii de la Alba, Andreas Huber va pleca la Deva.

Andreas Huber  a fost numit în funcţia de consul onorific al Austriei la Sibiu în luna mai şi are drept de circumscripţie consulară asupra judeţelor Sibiu, Braşov, Alba, Mureş, Covasna şi Harghita.

Misiunea diplomatică de la Sibiu are rolul de a sprijini accesul companiilor austriece în regiune, prin facilitarea contactelor între agenţii economici români şi cei austrieci şi diversificarea relaţiilor de afaceri. Nu în ultimul rând, aceasta acordă asistenţă cetăţenilor austrieci aflaţi la Sibiu sau în regiunea de circumscripţie consulară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dac

    marți, 19.05.2015 at 01:42

    austriecii si-au trimis in Romania un reprezentat exact in zonele cu defrisari masive sa gestioneze mai bine afacerea de curatare a Romaniei de paduri …ale lor sa fie intacte ca de …aici sunt multi tradatori si la ei 0 …coruptia trebuie starpita …e jale in tara fara o adevarata revolutie ne mai scapa…ORGANIZATA DE OAMENI DE RAND .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax