Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două proiecte implementate de IȘJ Alba și Colegiul Economic din Alba Iulia, premiate la Gala Edumanager de la București

Publicat

gala edumanagerDouă proiecte implementate de Inspectoratul Școlar Județean alba și Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia au fost premiate, în 24 noiembrie, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Galei Edumanager.

Portalul Național Edumanager.ro, alături de Oameni și Companii a organizat în data de 24 noiembrie cea de-a patra ediţie a Galei Edumanager.ro, eveniment la care au fost premiate proiectele derulate de instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi de organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei.

Din multitudinea de proiecte înscrise în competiție au fost premiate două proiecte implementate de Inspectoratul Școlar Județean alba și Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia.

Proiectul “De ce, cum și ce învăț?” (POSDRU/190/1.1/S/156882) – proiect cofinanţat din Fonduri Structurale Europene, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și implementat în perioada 29.07.2015-28.12.2015 de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a fost desemnat ca fiind cel mai bun proiect din cele 13 înscrise în competiție la Secțiunea ”Învățământ preuniversitar”, Categoria “Derularea de proiecte finanțate prin fonduri europene”.

De asemenea, a fost premiat proiectul ”Gramatica limbii engleze” înscris în competiție de Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” la Secțiunea ”Învățământ preuniversitar”, Categoria ”Digital lesson”.

Cu acest prilej, inspectorul școlar general al ISJ Alba, prof. Eugenia Marcela Dărămuș, apreciază munca și implicarea cadrelor didactice din județul Alba și transmite invitația tuturor unităților de învățământ de a participa la ediția viitoare cu mai multe proiecte implementate pe parcursul anului școlar 2016-2017, astfel încât să se asigure vizibilitatea rezultatelor obținute prin implementarea proiectelor care așează în plan central elevul și nevoile sale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax