Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO | AQUILA SOPHIA a dominat Piaţa Cetăţii. Demonstraţie de acrobaţie a gimnaştilor de la „Carros de Foc”

Publicat

YouTube video

Piața Cetății din Alba Iulia a fost, pentru mai bine de 30 de minute, locul în care misterul, senzualitatea și poveștile cu giganți s-au reunit într-un cadru fantastic. Pentru prima dată în orașul Marii Uniri, trupa spaniolă Carros de Foc, a adus un spectacol de stradă inedit, Aquila Sophia, o pasăre-gigant, acompaniată de o echipă de gimnaști profesioniști care au luminat, printr-un moment artistic cu foc, bătrânele monumente din piață.

Prima zi a „Zilelor Orașului” a adus la Alba Iulia poate unul dintre cele mai interesante spectacole de stradă din Europa. Acquila Sophia a făcut ca sutele de persoane prezente la eveniment să rămână „fără cuvinte” în fața păsării de 8 metri, care a făcut o „plimbare” prin Piața Cetății, condusă de o tânără luptătoare și de alți războinici „ai focului.”

Turul a început din fața fostului Palat al Copiilor, cu o oprire de câteva momente în Piața Cetății și în fața statuii lui Mihai Viteazul, unde gimnaștii din trupă și-au prezentat numerele de acrobație cu foc. Pe lângă numărul „fierbinte”, albaiulienii au mai putut vedea o demonstraţie de acrobație aeriană.

Nu doar publicul a rămas încântat de spectacolul deosebit pe care Carros de Foc l-a adus în orașul lor, ci şi „actorii”: directorul trupei, Miguel Angel, spune că a cunoscut aici una dintre cele mai bune audienţe din lume, „un public foarte respectuos”.

În ceea ce privește numărul de care l-au prezentat, acesta spune că „este un spectacol de stradă, un spectacol mare, cu artiști profesioniști. Ceea ce reprezintă este alungarea gândurilor rele. Prin ardere, vrem îndepărtăm negativul din oameni”.

Acesta ne-a mai dezvăluit că trupa a fost înființată în anul 1994 și că acum reuneşte 85 de membri, majoritatea fiind campioni naționali ai Spaniei la gimnastică ritmică. Înainte de un asemenea spectacol, echipa își pregătește show-ul aproximativ două săptămâni.

Deși se află în premieră la Alba Iulia, trupa Carros de Foc a mai vizitat România și a rămas foarte încântată de țara noastră.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: ZILELE ORAŞULUI ALBA IULIA: Vezi care sunt evenimentele de sâmbătă seară şi duminică | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax