Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO | AQUILA SOPHIA a dominat Piaţa Cetăţii. Demonstraţie de acrobaţie a gimnaştilor de la „Carros de Foc”

Publicat

Piața Cetății din Alba Iulia a fost, pentru mai bine de 30 de minute, locul în care misterul, senzualitatea și poveștile cu giganți s-au reunit într-un cadru fantastic. Pentru prima dată în orașul Marii Uniri, trupa spaniolă Carros de Foc, a adus un spectacol de stradă inedit, Aquila Sophia, o pasăre-gigant, acompaniată de o echipă de gimnaști profesioniști care au luminat, printr-un moment artistic cu foc, bătrânele monumente din piață.

Prima zi a „Zilelor Orașului” a adus la Alba Iulia poate unul dintre cele mai interesante spectacole de stradă din Europa. Acquila Sophia a făcut ca sutele de persoane prezente la eveniment să rămână „fără cuvinte” în fața păsării de 8 metri, care a făcut o „plimbare” prin Piața Cetății, condusă de o tânără luptătoare și de alți războinici „ai focului.”

Turul a început din fața fostului Palat al Copiilor, cu o oprire de câteva momente în Piața Cetății și în fața statuii lui Mihai Viteazul, unde gimnaștii din trupă și-au prezentat numerele de acrobație cu foc. Pe lângă numărul „fierbinte”, albaiulienii au mai putut vedea o demonstraţie de acrobație aeriană.

Nu doar publicul a rămas încântat de spectacolul deosebit pe care Carros de Foc l-a adus în orașul lor, ci şi „actorii”: directorul trupei, Miguel Angel, spune că a cunoscut aici una dintre cele mai bune audienţe din lume, „un public foarte respectuos”.

În ceea ce privește numărul de care l-au prezentat, acesta spune că „este un spectacol de stradă, un spectacol mare, cu artiști profesioniști. Ceea ce reprezintă este alungarea gândurilor rele. Prin ardere, vrem îndepărtăm negativul din oameni”.

Acesta ne-a mai dezvăluit că trupa a fost înființată în anul 1994 și că acum reuneşte 85 de membri, majoritatea fiind campioni naționali ai Spaniei la gimnastică ritmică. Înainte de un asemenea spectacol, echipa își pregătește show-ul aproximativ două săptămâni.

Deși se află în premieră la Alba Iulia, trupa Carros de Foc a mai vizitat România și a rămas foarte încântată de țara noastră.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: ZILELE ORAŞULUI ALBA IULIA: Vezi care sunt evenimentele de sâmbătă seară şi duminică | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Atenţionare COD GALBEN de FURTUNI şi ploi torenţiale în ALBA şi alte judeţe din ţară. Disconfort termic ridicat

Publicat

nori furtuna

Meteorologii au emis o nouă atenţionare Cod Galben de furtuni, ploi torenţiale vijelii şi grindină, pentru Alba şi alte judeţe din ţară, valabilă până luni seara. De asemenea, disconfortul termic va fi ridicat la orele amiezii. COD GALBEN: luni, 17 iunie, orele 12.00-23.00 În intervalul vizat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alegeri la USR Alba. Cine va conduce organizația județeană în următorii doi ani

Publicat

usr alba

Filiala Județeană USR Alba are o nouă echipă de conducere. Beniamin Todosiu a fost reales președinte în cadrul Conferinței Județene. De asemenea, Horșa Ionuț, Cătalin Cacovean, Adrian Chivoiu, Cristi Campean, Marius Rof și Nemes Claudiu au fost aleși vicepreședinți. Alegerile pentru noua echipă de conducere a partidului au avut loc în data de 16 iunie.  […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

EVALUAREA NAȚIONALĂ clasa a VIII-a. MARȚI, prima probă – Limba și literatura română. Ce trebuie să știe elevii

Publicat

examen

Peste 2.500 de elevi de clasa a VIII-a din Alba, alături de colegi din țară, sunt așteptați de marți, 18 iunie, la examenul de Evaluare Națională. Prima probă este cea de Limba și literatura română, potrivit calendarului Ministerului Educației Naționale. Rezultatele vor fi cunoscute în 25 iunie, iar cele finale, după contestații, în 29 iunie. […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

REGULI pentru PICNIC în Alba. Recomandări în a doua zi de Rusalii pentru cei care vor să se relaxeze la un grătar

Publicat

gratar picnic

Minivacanţa de Rusalii se apropie de sfârşit, însă, dacă doriți să vă relaxați în natură la un grătar, vă reamintim regulile de respectat în locațiile de pe spațiile publice pe care le alegeți. Indiferent dacă alegeți zonele amenajate pentru picnic sau nu, vi se reamintește să aveți grijă la supravegherea focului, să nu poluați apele, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate