Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO | AQUILA SOPHIA a dominat Piaţa Cetăţii. Demonstraţie de acrobaţie a gimnaştilor de la „Carros de Foc”

Publicat

Piața Cetății din Alba Iulia a fost, pentru mai bine de 30 de minute, locul în care misterul, senzualitatea și poveștile cu giganți s-au reunit într-un cadru fantastic. Pentru prima dată în orașul Marii Uniri, trupa spaniolă Carros de Foc, a adus un spectacol de stradă inedit, Aquila Sophia, o pasăre-gigant, acompaniată de o echipă de gimnaști profesioniști care au luminat, printr-un moment artistic cu foc, bătrânele monumente din piață.

Prima zi a „Zilelor Orașului” a adus la Alba Iulia poate unul dintre cele mai interesante spectacole de stradă din Europa. Acquila Sophia a făcut ca sutele de persoane prezente la eveniment să rămână „fără cuvinte” în fața păsării de 8 metri, care a făcut o „plimbare” prin Piața Cetății, condusă de o tânără luptătoare și de alți războinici „ai focului.”

Turul a început din fața fostului Palat al Copiilor, cu o oprire de câteva momente în Piața Cetății și în fața statuii lui Mihai Viteazul, unde gimnaștii din trupă și-au prezentat numerele de acrobație cu foc. Pe lângă numărul „fierbinte”, albaiulienii au mai putut vedea o demonstraţie de acrobație aeriană.

Nu doar publicul a rămas încântat de spectacolul deosebit pe care Carros de Foc l-a adus în orașul lor, ci şi „actorii”: directorul trupei, Miguel Angel, spune că a cunoscut aici una dintre cele mai bune audienţe din lume, „un public foarte respectuos”.

În ceea ce privește numărul de care l-au prezentat, acesta spune că „este un spectacol de stradă, un spectacol mare, cu artiști profesioniști. Ceea ce reprezintă este alungarea gândurilor rele. Prin ardere, vrem îndepărtăm negativul din oameni”.

Acesta ne-a mai dezvăluit că trupa a fost înființată în anul 1994 și că acum reuneşte 85 de membri, majoritatea fiind campioni naționali ai Spaniei la gimnastică ritmică. Înainte de un asemenea spectacol, echipa își pregătește show-ul aproximativ două săptămâni.

Deși se află în premieră la Alba Iulia, trupa Carros de Foc a mai vizitat România și a rămas foarte încântată de țara noastră.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: ZILELE ORAŞULUI ALBA IULIA: Vezi care sunt evenimentele de sâmbătă seară şi duminică | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Magazinele vor fi obligate să vândă doar telefoane mobile ce pot primi mesaje RO-ALERT. Proiect MAI

Publicat

RO ALERT

Magazinele vor fi obligate să vândă doar telefoane mobile capabile primească mesajele sistemului național de avertizare în situații de urgență – RO-ALERT. Celelalte terminale de acest fel vor trebui retrase de la vânzare. Un proiect cu aceste prevederi a fost pus în dezbatere publică de către Ministerul Afacerilor Interne. Este vorba despre un proiect de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE DE FLORII: Urări haioase și felicitări în rime pentru prieteni dragi și pentru celelalte ”flori” din viața ta

Publicat

mesaje

 Mesaje de Florii: Vrei să îi impresionezi pe cei dragi din viața ta care de Florii îți serbează ziua numelui? Vă oferim câteva sugestii de mesaje amuzante sau chiar mesaje în rime, dacă ați rămas fără inspirație . Firește, le puteți îmbunătăți cu versuri noi pentru a fi cât mai funny, sau le puteți trimite […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Duminica Floriilor sau Duminica Patimilor. Ce NU este bine să faci în această zi

Publicat

floriile

Puțini sunt cei care știu că există o serie de tradiții și superstiții care trebuie respectate chiar înainte de Florii. Tradiția spune că nu e bine să plantezi pomi înainte de Sărbatoarea Intrării Domnului în Ierusalim. Puieții care sunt băgați în pământ în această săptămână nu vor da roade. Indicat este să plantăm flori în săptămâna […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Tradiții de obiceiuri de Paștele Catolic: Se merge la „stropit” și de dăruiesc ouă

Publicat

Paştele catolic este sărbătorit în duminica Floriilor la ortodocşi. Anul acesta, catolicii sărbătoresc Paştele pe 21 aprilie. VEZI: URĂRI DE PAŞTE 2019 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători Unul dintre obiceiurile catolicilor de Paşte este stropitul. Acest obicei îşi are originea în Germania, iar majoritatea românilor din Ardeal […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate