Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Carros de Foc a oferit un spectacol incendiar în Piața Cetății. „Tabarka” a captat atenţia albaiulienilor, chiar și în ploaie

Publicat

YouTube video

După ce, vineri, au alungat energia negativă cu flăcări, sâmbătă, trupa spaniolă Carros de Foc „a adus ploaia” şi un spectacol incendiar intitulat „Tabarka”. Publicul albaiulian a gustat din plin fiecare acrobație și fiecare scenă pe care gimnaștii au pus-o în scenă. Timp de o oră, Piața Cetății s-a transformat în Marea Mediterană, locul unde Amiralul și iubita lui au luptat pentru supraviețuire. 

Carros de Foc a revenit în Piața Cetății, de data aceasta cu “Tabarka“. Un spectacol dominat de contrarii, cu ingrediente ce au stârnit senzații inedite, a avut ca tema principală naufragiul unui vas, devenit metafora singurătății și agonia pierderii iubirii. Puterea răului a constituit-o declanșarea complotului, principalele personaje fiind Amiralul şi iubita lui. Pericolele au înconjurat cuplul, care a luptat împotriva capriciilor Mamei Natură, pentru a supraviețui.

Nici măcar ploaia care a cuprins zona Cetăţii Alba Carolina nu i-a împiedicat pe albaiulieni să renunţe la spectacol și au rezistat până la finalul acestuia, fără a se plânge de vremea de afară.

Reamintim că trupa spaniolă Carros de Foc se află pentru prima dată la Alba Iulia. Grupul de mai bine de 80 de membri este format din gimnaști profesioniști, mulți dintre aceștia campioni naționali la gimnastică ritmică.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. anonim

    duminică, 26.05.2013 at 15:54

    numele piesei de la final?…daca stie cineva…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax