Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Intră în echipă: Alba24 are nevoie de noi jurnalişti. Poţi fi unul dintre ei

Publicat

Echipa Alba24 se măreşte: cautăm jurnalişti capabili, atenţi la problemele comunităţii în care trăiesc şi interesaţi să ni se alăture în marşul pentru libera exprimare. Avem nevoie de persoane care nu se sfiesc să bată la uşi închise, se ambiţionează atunci când unora le este închis telefonul şi privesc un refuz ferm ca pe o nouă provocare. Sunt bineveniţi alături de jurnaliştii Alba24 toţi cei care nu se tem să folosească limba română drept cea mai de preţ armă împotriva ignoranţei şi cred că au ceva de spus în societatea din care facem parte.

Disponibilitatea, ochiul critic şi plăcerea de a scrie reprezintă un atu şi îi apreciem sincer pe cei care sunt dispuşi să ofere o jumătate de oră din timpul liber pentru subiectele care pot fi citite de câteva mii de vizitatori, zilnic. Trimite CV şi câteva cuvinte despre tine, pe adresa de email a redacţiei: redactie@alba24.ro.

P.S. Informaţiile trebuie, musai, verificate din 3 surse 🙂

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. SIMEDRU CLAUDIU TRAIAN

    marți, 29.03.2011 at 23:56

    Cred că ar trebui să fie bineveniţi alături de jurnaliştii Alba24, nu numai cei care nu se tem să folosească limba română drept armă împotriva ignoranţei, ci şi cei care încă mai cred că legile acestei ţări trebuie respectate şi că România trebuie să treacă la alt nivel.

    • admin

      miercuri, 30.03.2011 at 00:22

      de acord. completam….facem un wikiarticol.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax