Connect with us
Publicitate

Uncategorized

JOI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: România furată. Cât de periculosă e autostrada Orăştie – Sibiu România furată. Cât de periculosă e autostrada Orăştie – Sibiu

Publicat

r b

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte „Jocuri de Putere” pentru a fi martorul unor dezvăluiri incredibile despre cât de periculoasă este autostrada Orăştie – Sibiu. Vei afla argumentele pentru care un fost ministru al Transporturilor a cerut închiderea şoselei. Dar îţi aducem şi dovezile.

Exclusiv: Cum a fost furată România şi clienţii politici care au primit miliarde.

Iar de la ora 22.00 vei afla dacă mai poate fi condusă România, aflată în faţa unor provocări economice şi militare foarte complicate, cu un premier mereu plecat. Cât de stabilă politic este în faţa partenerilor strategici o ţară cu un şef de Executiv labil? Vei afla şi dacă asaltul politic al lui Liviu Dragnea poate suplini absenţa lui Victor Ponta, dacă a devenit fiul Teleormanului premierul din umbră al socialiştilor, dar şi în ce măsură provoacă PNL la schimbarea generaţiilor reinventarea PSD.

De la ora 23.00, totul despre şansa Republicii Moldova de a deveni pro-europeană odată cu instalarea Guvernului Streleţ şi de a ţine piept politicii tot mai agresive a lui Vladimir Putin. Este despărţirea de drept a Chişinăului de Transnistria singurul scenariu realist pentru liniştea tuturor?

Nu rata o analiză sinceră a ultimului interviu al politologului rus Andrei Piontkovski, unul dintre disidenţii anti-Putin, care vorbeşte despre singura cale a Moldovei de a deveni parte a UE!

Astă-seară, la „Jocuri de Putere”, probabil singura emisiune liberă din România! Alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax