|

JOI: „Ziua Porţilor Deschise” la Penitenciarul Aiud. Condiţii de acces pentru vizitatori şi program

Penitenciar AiudPenitenciarul Aiud organizează joi, 14 septembrie 2017, evenimentul „Ziua Porţilor Deschise”. Persoanele interesate vor putea vizita instituţia în intervalul orar 9.00 – 12.00, urmând un traseu stabilit de organizatori.

“Obiectivul general al acestei acţiuni este de a prezenta trecutul şi prezentul locului de deţinere, activităţile desfăşurate zilnic de către angajaţi, inclusiv cele care urmăresc facilitarea reintegrării sociale a deţinuţilor”, transmit reprezentanţii instituţiei.

Accesul va fi permis în baza cărţii de identitate valabile, după parcurgerea verificărilor specifice.

“În vederea fluidizării accesului, vizitatorii sunt rugaţi să nu aibă asupra lor telefoane mobile şi componente sau accesorii ale acestora, obiecte ascuţite sau contondente, băuturi alcoolice, precum şi alte obiecte sau substanţe interzise. Nu pot vizita penitenciarul persoanele care au interdicţie de acces în Penitenciarul Aiud”, mai precizează sursele citate.

Doritorii vor putea purta discuţii atât cu angajaţi cu atribuţii diverse în penitenciar, cât şi cu deţinuţi, în cadrul activităţii „Biblioteca vie”.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=594018avatar Publicat de pe 11 septembrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Coco: Vreo amenda ceva sau merge pe relații?!?!
  • sebes: plata fara munca
  • Chris: Cred ca salariile acelor sefi, pusi politic sau nu, sunt exagerat de mari pentru o tara ca Romania.Cred ca cel...
  • cum: Cand totul este un tot, bine inchegat, normal toti sunt pe aceiasi mana, restul este praf in ochi.Cum marele si...
  • cine: Problema este ca nu o sa mai fie bani, si atunci ce or sa faca, clar ca vor mari taxele si impozitele aflate in...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI