Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Transporturilor: Loturile III și IV ale autostrăzii Sebeș – Turda vor fi finalizate până la sfârșitul anului

Publicat

n

nod rutier sebes lancram autostrada orastie sibiu Până la finele acestui an vor fi dați în folosință aproximativ 80 de kilometri de autostradă de pe sectoarele Sebeș – Turda, Lugoj – Deva și București – Ploiești, a transmis ministrul Transporturilor, Dan Costescu. În ceea ce privește autostrada Sebeș – Turda, loturile III și IV sunt susceptibile pentru a fi inaugurate în termenul estimat.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a transmis că s-a ferit să raporteze sau să promită un număr de kilometri, pentru că ar fi însemnat să-și asume lucruri „realizate de ceilalți din urmă”. Acesta a declarat că sunt aproximativ 80 de kilometri de autostradă susceptibili de a fi predați, până la sfârșitul anului.

Este vorba despre sectoarele III și IV ale autostrăzii Sebeș – Turda, sectoarele III și IV ale autostrăzii Lugoj – Deva, dar și alți kilometri de pe autostrada București – Ploiești.

Potrivit ministrului Transporturilor, „undeva, la sfârșitul anului”, ar putea fi predați, în total, între 75 și 80 și ceva de kilometri de autostradă.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax