Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șunda revine la Alba Iulia de 1 Decembrie, pentru amicalul cu Europa Alba Iulia

Publicat

Unul dintre cei mai iubiți antrenori din istoria Unirii Alba Iulia, Aurel Șunda vine de 1 Decembrie la Alba Iulia. Motivul sosirii în oraș este legat de amicalul dintre Europa Alba Iulia și FC Hunedoara, Șunda fiind în prezent antrenorul echipei din Liga a III-a.

În ciuda faptului că nu va juca cu echipa fanion a județului Alba, Unirea, Aurel Șunda  este încercat de mari emoții la revenirea în orașul în care a contribuit la scrierea istoriei fotbalistice. ”Chiar dacă nu e un joc cu Unirea Alba Iulia, tot mă încearcă unele sentimente la revenirea la Alba Iulia. Eu sunt foarte atașat de Alba Iulia și îmi este drag să revin acolo. Ori de câte ori am ocazia, revin în orașul în care am avut mari satisfacții ca antrenor”, a declarat tehnicianul formației FC Hunedoara, Aurel Șunda.

Amicalul dintre Europa Alba Iulia şi  FC Hunedoara se desfăşoară de la ora 11.30 și a fost realizat pe filiera prieteniei dintre Constantin Iancu (delegatul europei) și Aurel Șunda, antrenorul hunedorenilor. ”M-a sunat Titi Iancu și am acceptat cu mare drag să disputăm acest amical, într-o zi cu adevărat specială pentru toți românii”, a mai spus profesorul Șunda, specialistul promovărilor.

Tehnicianul grupării din Hunedoara a acceptat să vorbească și despre turul de campionat al Unirii. ”Alba a făcut un tur bun de campionat și se menține acolo sus, exceptând cele două echipe, care au loturi și condiții de pregătire mai bune, aici mă refer la Timișoara și  Gloria Bistrița, dar Alba a avut un parcurs bun. Eu le doresc numai bine celor de la Alba Iulia și mă bucur când văd că echipa merge bine ”, a mai spus  Aurel Șunda

Partida dintre Europa Alba Iulia și FC Hunedoara se va disputa la Drâmbar, iar apoi elevii lui Șunda au liber să rămână în Alba Iulia să participe la serbările Unirii. ”Cine vrea să rămână după meci în oraș poate rămâne, nu-i o problemă sunt liberi să rămână dacă doresc”, a concluzionat Șunda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax