Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Vacanță în siguranță”. Campanie IPJ Alba cu scopul prevenirii delincvenței juvenile

Publicat

Inspectoratul de Poliție al Județului Alba desfășoară campania”Vacanță în siguranță”, în cadrul elevilor care se află în taberele din judeţ. Scopul acţiunii este de a informa și preveni victimizarea elevilor aflați în tabere școlare, pe perioada vacanței. O activitate de acest gen a avut loc în 15 iulie, în tabăra de elevi de la Cetea.

Ofiţeri din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentanţi ai Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba şi ai Arhiepiscopiei Ortodoxe Română de Alba Iulia – Asociaţia „Pro tinereţe” au discutat cu elevii aflaţi în tabără despre formele delincvenţei juvenile şi răspunderea penală a minorilor, metode de prevenire a victimizării, precum şi efectele nocive ale substanţelor psihoactive.

Pe tot parcursul acestei campanii, elevii și-au manifestat interesul față de aceste aspecte. Astfel de acțiuni vor mai avea loc în județul Alba, până la sfârșitul vacanței de vară, în toate taberele de elevi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax