Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘAH: Tur de forţă pentru Radu Ţâmpea, campion la vârsta de doar 6 ani

Publicat

În vârstă de doar 6 ani, Radu Ţâmpea este deja un nume cunoscut în rândul iubitorilor şahului din România. În acest week-end, juniorul clubului municipal de şah albaiulian a reuşit o nouă performanţă notabilă. Sâmbătă dimineaţa, Radu a câştigat primele 3 runde din ediţia a XIV-a a “Cupei Danone” la categoria copii sub 8 ani, după care a plecat din Cluj-Napoca, pentru a participa la campionatul interjudeţean de şah pentru elevi “Atac la rege” organizat la Alba Iulia.

Deşi a ajuns în Alba Iulia cu doar câteva minute înainte de startul turneului şi a evoluat la categoria elevilor legitimaţi până la clasa a IV-a, Radu Ţâmpea s-a impus clar ,cu 5 victorii din tot atâtea partide.

De asemenea, Mihnea Costachi, un alt junior format la clubul municipal de şah şi care deja a obţinut performanţe remarcabile pe plan national şi internaţional, a avut un start perfect în Campionatul Mondial Şcolar, care este găzduit în perioada 28 aprilie – 6 mai, la Iaşi. Juniorul albaiulian a câştigat primele 3 partide împotriva a trei oponenţi străini.

Citeşte mai multe despre performanţele şahiştilor Radu Ţâmpea şi Mihnea Costachi şi vezi foto pe sport.alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax