Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Școala de fotbal ”Cornel Țălnar” are deja 10 copii. Înscrierile continuă

Publicat

Școala de fotbal ”Cornel Țălnar” a pornit, luni, la drum cu 10 copii, însă înscrierile puștilor cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani continuă. Echipa are antrenor pe Radu Nicula și, spre deosebire de alte cluburi de specialitate, Școala de fotbal ”Cornel  Țălnar” are și preparator fizic.

Antrenorul echipei explică faptul că proiectul este gândit de mult timp și a început, însă oficial doar luni a început activitatea la școala de fotbal. ”Proiectul e început de ceva vreme, dar acum ne-am unit ideile cu domnul Țălnar, el va promova copiii atât la nivel local, cât și mai departe. Încercăm să facem ceva după modelul european, cum face și Hagi”, a declarat Radu Nicula, antrenorul Școlii de fotbal.

Scopul acestei școli de fotbal este să atragă cât mai mulți copii. ”Noi încercăm să-i atragem pe majoritatea copiilor din Alba. Totul pleacă de la o nouă gândire, părinții trebuie implicați total, va fi și o taxă de 70 de lei lunar. Noi oferim antrenamentele, mingile, echipament, terenul”, a mai spus Radu Nicula.

Înscrierile la Școala de Fotbal continuă pentru copiii cu vârstele cuprinse între 6 şi 12 ani, atât la baza „Winners Club Țălnar”, cât și la telefon: 0745136189, Radu Nicula.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax